Trije webinarji o vzgoji, trije vrhunski predavatelji, tri uporabne teme, ena cena

Trije webinarji o vzgoji, trije vrhunski predavatelji, tri uporabne teme, ena cena

45.00 

Potrdilo o udeležbi

Potrebujete potrdilo o udeležbi? Vpišite vaše ime in priimek in po ogledu webinarja vam po e-pošti pošljemo potrdilo, ki si ga lahko tudi natisnete.

Cena izdelka:
Potrdilo:
Skupaj:
  • Ogled ob vam ustreznem terminu

  • Spletno predavanje

  • Sabina Košmrl Kaučič, Marko Juhant, Gaber Marolt

Kategorija: Oznaki: ,

Opis

Izkoristite jesenske dni in se opremite z novimi znanji, da boste lažje pomagali svojim otrokom in jih vzgojili v odgovorne, uspešne in srečne posameznike

Trije webinarji o vzgoji, trije vrhunski predavatelji, tri uporabne teme, ena cena

Vzgoja že tako ni enostavna, trenutni časi pa nas in naše otroke postavljajo še pred nove izzive. Imamo vedno več vprašanj. Kakšna šola nas čaka? Kako bodo potekale logistične storitve? Kako bomo delali mi sami? Kaj potrebujejo od nas naši otroci? Ne samo v materialnem smislu, pač pa predvsem v vzgojnem in psihološkem smislu. Jim bomo dobre vzgled? Bomo znali sprejemati za njih dobre odločitve?

Zato vas vabimo, da se opremite z novim znanji, da boste lažje našli odgovore na vsa ta vprašanja, da boste kos novim izzivom, da boste svojim otrokom zgled in opora in da jim boste sporočali smiselna in delujoča vzgojna sporočila. Bodite vzgled s svojo samozavestjo in raziskovanjem novih obzorij.

Trije webinarji o vzgoji in učenju z vrhunskimi predavatelji: Marko Juhant, Sabina Košmrl Kaučič in Gaber Marolt.

Strokovnjaki s področja pedagogike in osebne rasti vam bodo s svojimi vsebina pomagali do lažje vzgoje in srečnejšega vsakdana. Prisluhnite uporabnim in praktičnim nasvetom treh odličnih predavateljev.

PREDNOSTI za vas:

  • Spoznali boste naprednejše metode vzpostavljanja pozitivne komunikacije z otroci.

  • Spoznali boste, kako vplivati na svoje počutje, da boste vi in vaš otrok lažje v OK stanju.

  • Seznanili se boste s takšno vzgojo, ki otroka dejansko pripravlja na življenje.

  • Preverjeno boste zaživeli veliko bolj lahkotno, pristno in povezano.

Izbira treh vsebin je za vas ugodnejša!

KAKO POTEKA OGLED TROJČKA WEBINARJEV?

Vsak webinar je posnet posamično. Po prejemu plačila vam v 24 urah pred predvajanjem posameznega webinarja pošljemo povezavo, na kateri si ga boste lahko ogledali. Vsak webinar ima razpisan svoj termin in si ga je možno ogledati le na ta termin oziroma še 7 dni po njem ob vam poljubnem času.

1. webinar: Marko Juhant: NAVAJANJE NA SAMOSTOJNOST IN ODGOVORNOST

Če želimo vzgojiti uspešne in srečne otroke, brez samostojnosti to ne gre. Ta se zgradi sproti z delovnimi navadami in izkušnjami v različnih situacijah, ko otroci niso pretirano zaščiteni. Kadar so, se sicer vrstijo vsakodnevni dogodki, ki pa otrokom ne dajejo lekcij za življenje. Obenem velja, da če hočemo otrokovo samostojnost, moramo zagotavljati nadzor, da otrok res počne, kar je treba. Hkrati je otrok manj samostojen, če je našega nadzora več. Kje je tu meja? Kdaj postane otrok odgovoren za svoja dejanja? Pri katerih letih in pri katerih akcijah? Kaj je najboljša metoda, da otrok napreduje? Če se s temi vsebinami ne ukvarjamo, bomo otroka vzredili, ne pa vzgojili! Bo le večji in težji, ne pa tudi zrelejši. Kako vrednote staršev in družine vplivajo na razvoj našega otroka?

Mnenje gledalca Petra:

“V bistvu bi morali tole predavanje slišati starši še preden dobijo otroka.”

Marko Juhant

pecialni pedagog za motnje vedenja in osebnosti, pisatelj in predavatelj.

Avtor večih knjig in uspešnic o vzgoji (Punce, glavo gor, Pogrešani napotki, Družinska zakladnica, Srečni otroci in Pogovori, skupaj s Simono Levc je avtor uspešnice Varuh otrokovih dolžnosti).

2. webinar: Sabina Košmrl Kaučič: KAZNI, SANKCIJE IN NADZOR ALI POVEZOVANJE IN RAZUMEVANJE?

Tako starše pri vzgoji svojih otrok kot tudi učitelje v razredih  pogosto vodijo pravila, ki jih je družba oblikovala v svoji zgodovini. V vzgoji in izobraževanju veljajo določeni “miti”, ki so zasidrani v splošnem prepričanju. Pa le-ti brezpogojno držijo? Ali je nastopil čas, da se teh prepričanj otresemo, osvobodimo in pričnemo vzgajati in poučevati drugače?

Predavateljica bo predstavila metodo F.E.E.L., ki omogoča odraslemu, da končno začne “popravljati” odsev (otrokovo moteče vedenje) v izvoru samem. Kako v konfliktu na “otročje” vedenje ne odreagiramo iz ran, vzorcev in starih prepričanj? Na Kako se  z otroki globlje spoznamo, se pristno povežemo in stopimo ven iz začaranega krog?. Spoznali bomo različne tipe otrok/najstnikov in pristope, ki delujejo pri njih.Na tipičnih primerih bo pokazala, kolikokrat se neuspešno borimo z mlini na veter. Pa ne zato, ker bi bili nesposobni, neumni ali šibki, ampak zato, ker nas prenapeti um drži v ujetništvu, dokler se z uporabo teh orodij ne osvobodimo in znova uspešno povežemo s seboj.

S temi orodji začnemo vzgajati drugače. Niti mi in niti otroci se ne rabimo odrekati delu sebe, da bi zadovoljili nekoga drugega. Naučimo se urejati lastno čustveno prtljago in zanjo prevzemati odgovornost ter tako veliko bolj stabilno stati na lastnih nogah in uspešneje komunicirati. Otroci ostanejo povezani s seboj, slišijo svoje pristne želje in veliko bolj uspešno ter intuitivno sledijo svoji poti.

Mnenje gledalke Monike:

“Super je, da se lahko z vašo pomočjo učimo biti povezani s sabo in bolj pozitivno delovati v našem okolju.”

Sabina Košmrl Kaučič

Sabina Košmrl Kaučič

Profesorica biologije in filozofije. Predavateljica, žena in mama treh otrok.

Vizionarka, ki želi pritegniti čim več staršev in pedagogov, da zaživimo na osvobojen način, smo povezani in da vsi skupaj z ramo ob rami ustvarjamo lepšo prihodnost zase in za prihodnjo generacijo.

3. webinar: Gaber Marolt: ALI VAS OTROK UBOGA? KAKO DATI OTROKOM NAVODILA, DA JIH BODO LAŽJE UPOŠTEVALI?

Kako z otrokom vzpostavite dober stik, da bo lažje sprejemal vaša navodila? Gaber vam to pokazal na praktičnih primerih. Izvedeli boste tudi, kateri komunikacijski kanali obstajajo in kater je tisti, ki ga vi uporabljate najraje. Seveda se boste naučili tudi, kako to ugotovite pri svojem otroku. In ta dejstva boste lahko uporabili, da bo vaše delo z otroci še uspešneje tako pri učenju kot drugače.

Pokazal vam bo še, kako se izogniti negativnim navodilom in kako otroka spodbujati, da bo počel več tistih stvari, za katere menite, da mu bodo v življenju koristile in še nekaj drugih uporabnih nasvetov.

Mnenje gledalke Petre:

““Nova osvojena znanja so mi všeč. Ko pridem domov vsa naspidirana in ko vem, kaj vse me popoldan še čaka, se najprej fajn umirim. Zadeve nato speljem mnogo lažje in vsem je prijetneje. V naši družini je bistveno manj stresa in manj hektike. Bistveno več delam na dobrem stiku z otroki, ki so se pričeli mnogo bolj odpirati, mi zaupati.”

Gaber Marolt

je mednarodni NLP trener z INLPTA in ANLP certifikati, ki predstavljata najvišje standarde s področja NLP Izobraževanj.

Je tudi Master coach in deluje tako na poslovnem področju kot osebnem področju – razvade, partnerstva, osebni razvoj in druga področja.

Šolal se je pri najboljših trenerjih NLP-ja in osebnega napredka nasploh, Wyatu Woodsmallu, Richardu Bandlerju, Tonyu Robbinsu in drugih.

Naslov

Na vrh