Vzgoja in učenje z manj stresa
Vzgoja in učenje z manj stresa
€30.00   €15.00

Vzgoja in učenje z manj stresa

Vzgoja in učenje z manj stresa

30.00 15.00

  • 2.4.2020 – delavnica se bo izvedla kot webinar.

  • NLP Center, Lackova cesta 78, 2000 Maribor

  • Gaber Marolt, INLPTA in master coach

Kategorija:

Opis

"Dotikam se prihodnosti. Učim."

Christa McAuliffe

Naj ste učitelj ali starš, vse kar naredite za otroke, naredite za njih z najboljšimi nameni. Narediti želite vse, da bodo zdravi, srečni, zadovoljni in uspešni. S pomočjo NLP boste spoznali orodja in tehnike, ki vam bodo služile pri delu z otroci, vam ga olajšale in vam in otrokom prinesle več uspeha in veselja.

Razvili boste veščine pozitivne komunikacije, s katero boste z otroci lažje in učinkoviteje komunicirali. Naučili se boste  lažje zbirati besede, ki prinašajo rezultate, ki jih želite (da otroci »ubogajo«). Spoznali boste, kako vaše pozitivne misli pozitivno vplivajo na vedenje otrok. Predstavili vam bomo orodja za večje sodelovanje otrok oziroma kako lahko pomagate otroku prevzeti nadzor nad seboj, da razvija neodvisnost in odgovornost.

Na delavnici boste izvedeli, kdaj vas bodo otroci raje ubogali, kako je dobro, da se počutite, da vam bodo otroci sledili in kdaj boste morali vi slediti njim.
Naučili se boste, kako vplivati na svoje in njihovo počutje, kako uskladiti pričakovanja otroka z vašimi (ali obratno) in seveda, kako prepoznati učni stil otroka, kako prepoznati svojega in kako ravnati potem.

Delavnica je namenjena:
– staršem vrtčevskih in osnovnošolskih otrok,
– vzgojiteljem in učiteljem,
– vsem, ki želijo, da bi se njihovi otroci lažje in bolje učili.

CILJI delavnice:

  • Naučili se boste z otroci komunicirati pozitivno in povedati kar želite na način, da bodo otroci to lažje sprejeli.

  • Spoznali boste, da je ena najpomembnejših stvari, kako se v procesu počutite vi, saj se to zelo močno odraža na obnašanju vaših otrok.

  • Izvedeli boste, kaj je najpomembnejši element v vaši komunikaciji, zaradi katerega vam bodo vaši otroci prisluhnili.

  • Spoznali boste, da sporočamo na različnih komunikacijskih kanalih in da je pomembno, da se znamo drug drugemu prilagoditi.

  • Dobili boste nekaj konkretnih nasvetov, kako premagati izzive pri posameznih učnih težavah.

  • Tudi vi boste lahko posredovali svoje izzive in potrudili se bomo, da jih »obdelamo« čim več v tem in prihodnjih webinarjih.

O Gabru Maroltu

Gaber Marolt, trener NLP z mednarodnim certifikatom INLPTA, ki je predstavlja najzahtevnejši standard NLP treningov. Je tudi NLP Master coach, ki izvaja coaching na posovnem in osebnem področju. Je eden najbolj aktivnih NLP trenerjev pri nas in izvaja treninge v Mariboru, Celju in Ljubljani. Odlikuje ga izjemna širina, odprtost in duhovitost. NJegovi treningi so odlična interaktivna izkušnja za vse udeležence.

Predava v Slovenskem, Angleškem, Hrvaškem ter Srbskem jeziku. V zadnjih letih je vedno bolj aktiven tudi v tujini, kjer mu prav tako priznavajo izjemno strokovnost in duhovit ter zabaven pristop k učenju.

Je član mednarodnih zvez INLPTA, ANLP ter slovenskih združenj SNLP in Slovenskega coaching združenja.

Gaber Marolt

je mednarodni NLP trener z INLPTA in ANLP certifikati, ki predstavljata najvišje standarde s področja NLP Izobraževanj.

Je tudi Master coach in deluje tako na poslovnem področju kot osebnem področju – razvade, partnerstva, osebni razvoj in druga področja.

Šolal se je pri najboljših trenerjih NLP-ja in osebnega napredka nasploh, Wyatu Woodsmallu, Richardu Bandlerju, Tonyu Robbinsu in drugih.