Vzgoja in učenje z manj stresa - NLP za starše in pedagoge <strong>3. DEL</strong>
Vzgoja in učenje z manj stresa - NLP za starše in pedagoge 3. DEL
€30.00   €15.00

Vzgoja in učenje z manj stresa – NLP za starše in pedagoge 3. DEL

Vzgoja in učenje z manj stresa – NLP za starše in pedagoge 3. DEL

30.00 15.00

  Do webinarja nas loči še:
  0
  0
  0
  0
  dni
  0
  0
  ur
  0
  0
  minut
  0
  0
  sekund
 • Na webinar se prijavite tako, da kliknete “DODAJ V KOŠARICO” in zaključite nakup. Dan pred začetkom webinarja boste po e-pošti prejeli povezavo za ogled webinarja.

Kategorija:

Opis

"Vzgoja, ki temelji zgolj na zahtevah in nasvetih, ne pa na zgledih, je slaba."

Jan Amos Komensky

Predstavljamo vam 3.del priljubljene serije webinarjev Vzgoja in učenje z NLP, ki si jo je do sedaj ogledalo več kot 750 udeležencev

Sklop webinarjev Vzgoja in učenje z manj stresa zaokrožujemo s tretjim delom. NLP vsebuje res ogromno orodij, ki delo nas staršev in pedagogov bistveno olajšajo, in v življenje naših otrok vnesejo harmonijo in pozitivnost. Z vsemi osvojenimi orodji boste naredili še nadaljnje korake v svet poučevanja in vzgoje z NLP in naše delo z otroci bo zato še lažje.

V  prvih dveh delih delavnice Vzgoja in učenje z manj stresa smo vam pokazali, kako z otrokom vzpostavite dober stik, da bo lažje sprejemal vaša navodila v nekaj primerih.  Izvedeli ste tudi, kateri komunikacijski kanali obstajajo in kater je tisti, ki ga vi uporabljate najraje in se naučili prepoznati, kateri komunikacijski kanal uporabljajo vaši otroci.

V 3. delu boste slišali, kako uporabljati take besedne zveze, ki v otroku krepijo samozavest, radovednost in odprtost. Naučili se boste, kako podajati snov različnim tipom otrok, kar bo še posebej uporabno v razredu, seveda pa tudi doma.

Razložili vam bomo predpostavko “vsak ima svoj model sveta” in še nekaj drugih.

Poleg tega pa še, kako še uporabiti govorico telesa in ton glasu za sklepanje dobrega stika.

Seveda se bomo posvetili še nekaj zanimivim vzgojnim temam. Pokazali  vam bomo še tehniko, kako zmanjšati lasten stres in kako uravnavati svoj notranji glas, da vam bo čimbolj služil. Ta vaja vam bo prišla prav tudi v drugih okoljih, ne samo pri vzgoji otrok.

CILJI delavnice:

 • Naučili se boste, kako podajati snov različnim tipom otrok.

 • Naučili se boste uporabljati take besedne zveze, ki v otroku krepijo samozavest, radovednost in odprtost.

 • Naučili se boste uporabiti govorico telesa in ton glasu, ki bosta prijetna za sogovornike.

 • Osvojili boste tehniko, s katero boste zmanjšali lasten stres.

 • Naučili se boste, kako uravnavati svoj notranji glas, da vam bo čimbolj služil.

Prva dva dela te delavnice si je ogledalo več kot 300 udeležencev in prepričani smo, da vas bo tretji del navdušil še bolj.
Prijavite se zdaj!

Na webinar se prijavite tako, da kliknete “DODAJ V KOŠARICO” in zaključite nakup. Dan pred začetkom webinarja boste po e-pošti prejeli povezavo za ogled webinarja.

Mnenje udeleženke Vesne:

“Ponavadi sem otroke, ko so mi kaj pripovedovali, poslušala le z enim ušesom, zraven pa počela kaj drugega, uporabljala mobilni telefon, razmišljala o drugih stvareh… Neverjeten učinek sem dosegla pri komunikaciji s hčerko, ko sem ji (ko mi je kaj razlagala o kakšni svoji težavi – seveda njej nadvse pomembni) namenila pozornost, odložila vse ostalo, se poskusila vživeti v njena čustva, kimala z glavo in ji dejansko sledila… Ne le, da je dobila občutek, da jo razumem, na koncu je tudi poslušala moje mnenje. Z uporabo dobrega stika je najina komunikacija bolj umirjena in tudi bolj sva se zbližali.”

Zaupajo nam, ker…

 • Izvajamo enega najbolj strokovnih treningov nasploh.

 • Treninge izvajajo NLP trenerji z mednarodnimi izkušnjami.

 • Redno vključujemo svetovne novosti s področja NLP in nevrologije.

 • Naši udeleženci dosežejo zavidljive poslovne in osebne rezultate.

 • Smo aktivni tudi v največjih slovenskih podjetjih.

 • So treningi zabavni in duhoviti.

 • Ste nam pomembni vi in treninge naredimo učinkovite za vas!

Mnenje udeleženke Tine:

“Sedaj se vprašam, kakšen učinek bi rada dosegla pri otrocih in kakšna moram biti jaz, da se bodo moji otroci odzvali tako, kot jaz želim. Pozitivna motivacija je vsekakor učinkovitejša (in bolj vredna njihovega truda) kot negativna z kaznijo. Pa tudi kakšen “sendvič” pomaga :) Predvsem pa sem vesela tega, da ne glede na težave (izzive), ki jih imamo z našimi otroci, si sedaj rečem, da je to le trenutno stanje in ne trpim toliko več zaradi tega, poskusim gledati na stvari iz pozitivne luči in sem hvaležna za vse dobro.”

O Gabru Maroltu

Gaber Marolt je mednarodni NLPtrener po standardu INLPTA. Je tudi Master coach, poslovni trener in svetovalec. Je izrazito interdisciplinaren in ima bogate osebne in poslovne izkušnje z različnih področij.

NLP na vzgojnem in pedagoškem področju preučuje že skoraj celo desetletje, orodja pa lahko preizkuša tudi v svoji družini s štirimi otroki. Že skoraj deset let sodeluje v raznih organih vrtcev in šol, sodeloval pa je tudi pri posvetih na Ministrstvu za šolstvo.

NLP tečaje lahko pedagogi uveljavljajo tudi kot točkovanje za napredovanje v nazive.

Pri nas so se izobraževali tako številni starši, kot tudi pedagogi iz  naslednjih izobraževalnih inštitucij:

Mednarodna fakulteta za družbene in poslovne službe, Izobraževalni center Erudio, Fakulteta za elektrotehniko in računalništvo Maribor, OŠ Janka Padežnika, Maribor, Glasbena šola Celje, Dijaški dom Novo mesto, Zavod RS za zaposlovanje, Andragoški center Maribor, Srednja trgovska šola Maribor, Dom Antona Skale Maribor, Šolski center Celje, OŠ Trnovska Vas – Destrnik, OŠ Fram, Skupnost vrtcev Maribor in številni drugi.

Gaber Marolt

je mednarodni NLP trener z INLPTA in ANLP certifikati, ki predstavljata najvišje standarde s področja NLP Izobraževanj.

Je tudi Master coach in deluje tako na poslovnem področju kot osebnem področju – razvade, partnerstva, osebni razvoj in druga področja.

Šolal se je pri najboljših trenerjih NLP-ja in osebnega napredka nasploh, Wyatu Woodsmallu, Richardu Bandlerju, Tonyu Robbinsu in drugih.

Na vrh