Uvod v NLP na Obali z Ivanko in Gabrom

Uvod v NLP na Obali z Ivanko in Gabrom

39.00 

Cena izdelka:
Potrdilo:
Skupaj:
  • Datum: 19. 1. 2023 od 16:30 do 19:30

  • Hotel Belvedere, Izola

  • Gaber Marolt in Ivanka Jerman

Opis

Storite prvi korak, ki vam bo omogočil, da boste v svoje življenje naselili tiste stvari, ki si jih želite in ki vas osrečujejo!

Uvod v NLP

Uvod v NLP je vaš prvi, čisto pravi NLP trening. Vsebina je zelo podobna tisti, ki jo udeleženci poslušajo na treningih NLP Diploma in NLP Praktik, a vseeno dovolj drugačna, da je tudi prvi modul nadaljevalnega treninga zelo zanimiv. Spoznali boste, zakaj je NLP tako uporabno orodje in zakaj je pomagal že milijonom ljudem po svetu, tudi že več tisoč ljudem v Sloveniji. Pomagal jim je, da so izboljšali svoje življenje, da so spoznali svoj način razmišljanja in kako lahko zase dosežejo več, dosežejo bolje odnose, boljšo komunikacijo in seveda tudi več denarja in sreče.

Že na tej delavnici boste spoznali osnovne usmeritve v NLP, ki vas bodo vodile, ugotovili boste kje v življenju ste zdaj in kam bi radi šli in kako izboljšati vse, kar vas v tem trenutku moti. Spoznali boste praktične pristope, ki jih uporabljamo v NLP in videli, kako se uporabljajo tehnike, modeli uspešnosti ter slišali kako jezik vpliva na to, da boste vedno bolj uspešni in srečnejši.

Spoznali boste nekaj predpostavk, ki jih v NLP uporabljamo za to, da si razložimo svet okoli sebe in kako se ljudje odzivajo na naše vedenje. Spoznali boste tudi, kako prav to vedenje vpliva na vaše rezultate v življenju in kaj lahko ukrenete glede tega, da vse skupaj izboljšate.

Spoznali boste tudi delo s hipnozo in s to tehniko začeli spreminjati vaše življenje na bolje. Seveda vse v sproščenem in varnem vzdušju.

TERMIN izobraževanja:

Dobimo se 19. januarja 2023.Izobraževanje bo potekalo od 16:30 do 19:30 v hotelu Belvedere v Izoli.

Udeleženci izberejo NAS, ker:

  • Izvajamo enega najbolj strokovnih treningov nasploh.

  • Treninge izvajajo NLP trenerji z mednarodnimi izkušnjami in se izobraževali pri najboljših trenerjih NLP nas svetu.

  • Redno vključujemo svetovne novosti s področja NLP in nevrologije.

  • Naši udeleženci dosežejo zavidljive poslovne in osebne rezultate.

  • Smo aktivni tudi v največjih slovenskih podjetjih.

  • So treningi zabavni in duhoviti.

  • Ste nam pomembni vi in treninge naredimo učinkovite za vas!

Gaber Marolt

je mednarodni NLP Master Trainer z INLPTA in ANLP certifikati, ki predstavljata najvišje standarde s področja NLP Izobraževanj.

Je tudi Master coach in deluje tako na poslovnem področju kot osebnem področju – razvade, partnerstva, osebni razvoj in druga področja.

Šolal se je pri najboljših trenerjih NLP-ja in osebnega napredka nasploh, Wyatu Woodsmallu, Richardu Bandlerju, Tonyu Robbinsu in drugih.

Ivanka Jerman

je NLP Trainer z INLPTA in ANLP certifikati, ki predstavljata najvišje standarde s področja NLP Izobraževanj. Je tudi Master coach in deluje predvsem na področju pedagogike in vzgoje. 

Naslov

Na vrh