Razigrano in razmigano otroštvo je naložba

Razigrano in razmigano otroštvo je naložba

9.00 

Potrdilo o udeležbi

Potrebujete potrdilo o udeležbi? Vpišite vaše ime in priimek in po ogledu webinarja vam po e-pošti pošljemo potrdilo, ki si ga lahko tudi natisnete.

Cena izdelka:
Potrdilo:
Skupaj:
  Do webinarja nas loči še:
  0
  0
  0
  0
  dni
  0
  0
  ur
  0
  0
  minut
  0
  0
  sekund
 • 13. 2. 2023 ob 20.30 – 21.20

 • Na webinar se prijavite tako, da kliknete “DODAJ V KOŠARICO” in zaključite nakup. Dan pred začetkom webinarja boste po e-pošti prejeli povezavo za ogled webinarja.

Opis

"Šport ni ne dober ali slab. Je tak, kot ga naredimo ljudje, ki ga soustvarjamo."

Milan Hosta

 • Vaši otroci nenehno divjajo, se prerivajo, lovijo?

 • Ob tem nenehnem gibanju še kričijo, se smejijo, jočejo, vi pa se samo držite za glavo in jih skušate umiriti?

Nikar! Gibanje je nagon, ki ga ne smemo zatreti. Zakaj so vse to zdrave navade zdravih otrok, ki so pomembne za njihovo prihodnost, boste spoznali v tem webinarju dr. Milana Hoste.

Ko smo v svetu športa, ne smemo pozabiti na svet, sicer se šport izrodi. Ko pa šport razumemo kot nadomestek za izrojeno kulturo, kjer se otroci ne gibajo več dovolj in so digitalno raztelešeni, potem prav v pristni športni igri uzremo tisto, kar otrok danes potrebuje!

Zato je šport tudi moralno drsališče, kjer vsak trdna tla pod nogami išče.

V predavanju se bomo dotaknili gibalnih potreb človeka in na to pogledali celovito. Posebej pa bomo nekaj misli namenili arhetipom, ki so značilni za moški spol in kako lahko šport podpre naše otroke na poti do ozaveščanja svojih senc ter izzivov, ki od nas terjajo moč, vztrajnost in odločnost.

CILJI webinarja:

 • Šport boste razumeli kot metafore življenja.

 • Spoznali boste, kaj vse prinaša šport otrokom.

 • Razumeli boste zakaj vsi majhni otroci močno potrebujejo ravsanje in igre dotika.

Mnenje udeleženke Ane:

“Hvala za nazorno, konkretno in s primeri, posnetki podkrepljeno predavanje. Super tema, predavatelj, posnetki!”

O dr. Milanu Hosti

Dr. Milan Hosta vodi skupine za očete, sicer pa je začetnik playness pedagogike, Sportikus fair play programa in mednarodno uveljavljen strokovnjak s področja filozofije in pedagogike športa.

Kot life coach svoja strokovna znanja učinkovito in z dodano uporabno vrednostjo združuje s prvinami sistemskega pristopa in podpira posameznike in skupine na poti do večjega življenjskega pretoka, zdravja in navdiha.

Milan Hosta

dr. Milan Hosta

začetnik playness pedagogike, Sportikus fair play programa in mednarodno uveljavljen strokovnjak s področja filozofije in pedagogike športa

Naslov

Na vrh