NLP Praktik Maribor

NLP Praktik Maribor

1,160.00 

Cena izdelka:
Potrdilo:
Skupaj:
  • Pričetek: 10. 1. 2023 ob 16. uri

  • Maribor

  • Gaber Marolt, INLPTA in master coach

Kategoriji: , Oznaki: ,

Opis

NLP Praktik

NLP za udeležence pomeni metodo in nabor znanj, s katerimi dosežejo svoje cilje in spremembe v življenju ali karieri, ki si jih želijo.

S poznavanjem zakonitosti delovanja človeškega razmišljanja, komunikacije, motivacije, doseganja ciljev in sprememb, je NLP nepogrešljiv v sodobnem poslovnem svetu, hkrati pa ljudem tudi na osebnem področju omogoči razvoj in kvalitetnejše medsebojne odnose.

Veliko veljavo ima tudi na pedagoškem področju, v zdravstvu, javni upravi in povsod, kjer je delo z ljudmi na prvem mestu.

V preko 130 urah intenzivnega treninga boste pridobili nove veščine, kot so npr.:

  • sposobnost učinkovitega (k cilju usmerjenega) in ne-konfliktnega komuniciranja,
  • ustvarjanje sodelujočih odnosov z različnimi posamezniki,
  • prepoznavanje miselne naravnanosti sogovornikov in njihovih čustvenih stanj,
  • ustvarjanja in izbiranje ustreznih notranjih stanj, ki vas podprejo na poti do vaših osebnih ciljev

Na poti vas bomo podprli s številnimi vajami, zgledi in tudi osebnim coachingom, ki je sestavni del našega programa NLP PRAKTIK.

PRIČETEK treningov:

Nova skupina prične 13. 10. 2022 ob 16. uri. Družili se bomo nadaljnih 16 četrtkov (razen med prazniki in počitnicami) med 16. in 21. uro.

Trening se zaključi na dvodnevnem zaključku, ki poteka na zunanji lokaciji izven prostorov NLP Centra.

Termini se lahko po dogovoru z udeleženci tudi spreminjajo. Izobraževanje bomo izvedli v primeru zadostnega števila prijavljenih, v nasprotnem primeru si pridržujemo pravico do zamika datumov izvedbe ali odpovedi tečaja oz. izvedbe v online obliki.

Izvedi več

O Gabru Maroltu

Gaber Marolt, trener NLP z mednarodnim certifikatom INLPTA, ki je predstavlja najzahtevnejši standard NLP treningov. Je tudi NLP Master coach, ki izvaja coaching na posovnem in osebnem področju. Je eden najbolj aktivnih NLP trenerjev pri nas in izvaja treninge v Mariboru, Celju in Ljubljani. Odlikuje ga izjemna širina, odprtost in duhovitost. NJegovi treningi so odlična interaktivna izkušnja za vse udeležence.

Predava v Slovenskem, Angleškem, Hrvaškem ter Srbskem jeziku. V zadnjih letih je vedno bolj aktiven tudi v tujini, kjer mu prav tako priznavajo izjemno strokovnost in duhovit ter zabaven pristop k učenju.

Je član mednarodnih zvez INLPTA, ANLP ter slovenskih združenj SNLP in Slovenskega coaching združenja.

Gaber Marolt

je mednarodni NLP trener z INLPTA in ANLP certifikati, ki predstavljata najvišje standarde s področja NLP Izobraževanj.

Je tudi Master coach in deluje tako na poslovnem področju kot osebnem področju – razvade, partnerstva, osebni razvoj in druga področja.

Šolal se je pri najboljših trenerjih NLP-ja in osebnega napredka nasploh, Wyatu Woodsmallu, Richardu Bandlerju, Tonyu Robbinsu in drugih.

Naslov

Na vrh