NLP Praktik Maribor (popoldan)

NLP Praktik Maribor (popoldan)

1,160.00 

Cena izdelka:
Potrdilo:
Skupaj:
  • Pričetek: 30. 3. 2023 ob 16. uri

  • Maribor, Lackova c. 78a

  • Gaber Marolt, INLPTA in Master Coach

Kategoriji: , Oznaki: ,

Opis

Termini

Nova skupina prične 30. 3. 2023 ob 16. uri. Srečevali se bomo ob četrtkih med 16. in 21. uro. Naša srečanja bodo potekala v 18. zaporednih terminih (16 + dvodnevni zaključek) v prostorih NLP Centra na Lackovi 78a, Maribor.

Izobraževanje se zaključi z dvodnevnim vikend zaključkom, ki poteka na zunanji lokaciji (izven običajnih prostorov NLP Centra).

Izobraževanje bomo izvedli v primeru zadostnega števila prijavljenih, v nasprotnem primeru si pridržujemo pravico do zamika datumov izvedbe ali odpovedi tečaja oz. izvedbe v online obliki.

Maribor – dopoldan
marec 30.
april 6., 13. in 20.
maj 11., 18. in 25.
junij 1., 8., 15. in 22.
september 7., 14., 21. in 28.
oktober 5.
IZVEDI VEČ

Trenerski tim:

Skozi trening vas bodo vodili trije odlični trenerji – Gaber Marolt (Master Coach, INLPTA in mBIT Coach), Nataša Šafhalter Đukić (NLP Trener) in Ana Trampuž (NLP Mojster Praktik).

Na poti vas bodo podprli s številnimi vajami, zgledi in tudi osebnim coachingom, ki je sestavni del našega programa NLP DIPLOMA.

Trenerski tim

Gaber Marolt

je mednarodni NLP trener z INLPTA in ANLP certifikati, ki predstavljata najvišje standarde s področja NLP Izobraževanj.

Je tudi Master coach in deluje tako na poslovnem področju kot osebnem področju – razvade, partnerstva, osebni razvoj in druga področja.

Šolal se je pri najboljših trenerjih NLP-ja in osebnega napredka nasploh, Wyatu Woodsmallu, Richardu Bandlerju, Tonyu Robbinsu in drugih.

Naslov

Na vrh