NLP Praktik Maribor (dopoldan)

NLP Praktik Maribor (dopoldan)

1,160.00 

Cena izdelka:
Potrdilo:
Skupaj:
  • Pričetek: 28. 3. 2023 ob 9. uri

  • Maribor, Lackova c. 78a

  • Gaber Marolt, INLPTA in Master Coach

Kategoriji: , Oznaki: ,

Opis

Termini

Nova skupina prične 28. 3. 2023 ob 9. uri. Srečevali se bomo ob torkih med 9. in 14. uro. Naša srečanja bodo potekala v 18. zaporednih terminih (16 + dvodnevni zaključek) v prostorih NLP Centra na Lackovi 78a, Maribor..

Izobraževanje se zaključi z dvodnevnim vikend zaključkom, ki poteka na zunanji lokaciji (izven običajnih prostorov NLP Centra).

Izobraževanje bomo izvedli v primeru zadostnega števila prijavljenih, v nasprotnem primeru si pridržujemo pravico do zamika datumov izvedbe ali odpovedi tečaja oz. izvedbe v online obliki.

Maribor – dopoldan
marec 28.
april 4., 11., 18. in 25.
maj 9., 16., 23. in 30.
junij 6., 13. in 20.
 september 5., 12., 19. in 26.
IZVEDI VEČ

Trenerski tim:

Skozi trening vas bodo vodili trije odlični trenerji – Gaber Marolt (Master Coach, INLPTA in mBIT Coach), Nataša Šafhalter Đukić (NLP Trener) in Ana Trampuž (NLP Mojster Praktik).

Na poti vas bodo podprli s številnimi vajami, zgledi in tudi osebnim coachingom, ki je sestavni del našega programa NLP DIPLOMA.

Trenerski tim

Gaber Marolt

je mednarodni NLP trener z INLPTA in ANLP certifikati, ki predstavljata najvišje standarde s področja NLP Izobraževanj.

Je tudi Master coach in deluje tako na poslovnem področju kot osebnem področju – razvade, partnerstva, osebni razvoj in druga področja.

Šolal se je pri najboljših trenerjih NLP-ja in osebnega napredka nasploh, Wyatu Woodsmallu, Richardu Bandlerju, Tonyu Robbinsu in drugih.

Naslov

Na vrh