NLP Praktik Maribor (brez NLP Diplome)

NLP Praktik Maribor (brez NLP Diplome)

890.00 

Cena izdelka:
Potrdilo:
Skupaj:
  • Pričetek: 23. 11. 2023 ob 16. uri

  • Maribor, Lackova c. 78a

  • Gaber Marolt, INLPTA Master Trainer

Kategoriji: , Oznaki: ,

Opis

Je to zame?

Ste se v preteklosti že podali v NLP svet in želite to pot nadaljevati? Spoznati še več delujočih receptov in učinkovitih metod, s katerimi boste še uspešnejši, motivirani, samozavestni, srečnejši? Potem je to prava izbira!

Tudi v nadaljevanju se bomo posvečali učinkovitemu upravljanju s svojim življenjem. Z občutki in počutjem, vašimi odzivi, kako imeti nadzor nad vašim vedenjem in mislimi. Govorili bomo o moči besed in fraz, o človeški psihi, o sreči… Čakajo nas zanimive in pestre vsebine!

Izobraževanje je namenjeno vsem, ki že imate opravljeno NLP Diplomo in lahko to izkažete s potrdilom ali certifikatom.

Termini

Nova skupina prične 23. 11. 2023 ob 16. uri. Srečevali se bomo ob četrtkih med 16. in 21. uro. Naša srečanja bodo potekala v 13. zaporednih terminih (11 + dvodnevni zaključek) v prostorih NLP Centra na Lackovi 78a, Maribor.

Izobraževanje se zaključi z dvodnevnim vikend zaključkom 1. in 2. 3. 2024 in poteka na zunanji lokaciji (Hotel Tisa, Hočko Pohorje).

Izobraževanje bomo izvedli v primeru zadostnega števila prijavljenih, v nasprotnem primeru si pridržujemo pravico do zamika datumov izvedbe ali odpovedi tečaja oz. izvedbe v online obliki.

Maribor – popoldan
november 23. in 30.
december 7., 14. in 21.
januar 2024 11., 18., in 25.
februar 2024 1., 15., in 22.

Trenerski tim:

Skozi trening vas bodo vodili trije odlični trenerji – Gaber Marolt (Master Coach, INLPTA in mBIT Coach), Nataša Šafhalter Đukić (NLP Trener) in Ana Trampuž (NLP Mojster Praktik).

Na poti vas bodo podprli s številnimi vajami, zgledi in tudi osebnim coachingom, ki je sestavni del našega programa NLP DIPLOMA.

Gaber Marolt

je mednarodni NLP trener z INLPTA in ANLP certifikati, ki predstavljata najvišje standarde s področja NLP Izobraževanj.

Je tudi Master coach in deluje tako na poslovnem področju kot osebnem področju – razvade, partnerstva, osebni razvoj in druga področja.

Šolal se je pri najboljših trenerjih NLP-ja in osebnega napredka nasploh, Wyatu Woodsmallu, Richardu Bandlerju, Tonyu Robbinsu in drugih.

Naslov

Na vrh