NLP Praktik – LJUBLJANA (dopoldan)

NLP Praktik – LJUBLJANA (dopoldan)

1,360.00 

Cena izdelka:
Potrdilo:
Skupaj:
  • Pričetek: 29. 3. 2023 ob 9. uri

  • Letališka cesta 29, Ljubljana

  • Gaber Marolt, INLPTA in Master Coach

Kategoriji: , Oznake: , ,

Opis

TERMINI srečanj:

Nova skupina prične 29. 3. 2023 ob 9. uri. Srečevali se bomo ob sredah med 9. in 14. uro. Naša srečanja bodo potekala v 18. zaporednih terminih (16 + dvodnevni zaključek) v prostorih NLP Centra na Letališki c. 29 v Ljubljani.

Izobraževanje se zaključi z dvodnevnim vikend zaključkom, ki poteka na zunanji lokaciji (izven običajnih prostorov NLP Centra).

Izobraževanje bomo izvedli v primeru zadostnega števila prijavljenih, v nasprotnem primeru si pridržujemo pravico do zamika datumov izvedbe ali odpovedi tečaja oz. izvedbe v online obliki.

Ljubljana – dopoldan
marec 29.
april 5., 12., 19. in 26.
maj 10., 17., 24. in 31.
junij 7., 14. in 21.
september 6., 13., 20. in 27.
Izvedi več

Trenerski tim:

Skozi trening vas bodo vodili trije odlični trenerji – Gaber Marolt (Master Coach, INLPTA in mBIT Coach), Mateja Kržišnik (NLP Trener) in Simon Meglič (NLP Trener).

Na poti vas bodo podprli s številnimi vajami, zgledi in tudi osebnim coachingom, ki je sestavni del našega programa NLP PRAKTIK.

Trenerski tim

Gaber Marolt

je mednarodni NLP trener z INLPTA in ANLP certifikati, ki predstavljata najvišje standarde s področja NLP Izobraževanj.

Je tudi Master coach in deluje tako na poslovnem področju kot osebnem področju – razvade, partnerstva, osebni razvoj in druga področja.

Šolal se je pri najboljših trenerjih NLP-ja in osebnega napredka nasploh, Wyatu Woodsmallu, Richardu Bandlerju, Tonyu Robbinsu in drugih.

Naslov

Na vrh