NLP Praktik – LJUBLJANA (brez NLP Diplome)

NLP Praktik – LJUBLJANA (brez NLP Diplome)

1,010.00 

Cena izdelka:
Potrdilo:
Skupaj:
  • Pričetek: 20. 11. 2023 ob 16. uri

  • Letališka cesta 29, Ljubljana

  • Gaber Marolt, INLPTA Master Trainer

Kategoriji: , Oznake: , ,

Opis

Je to zame?

Ste se v preteklosti že podali v NLP svet in želite to pot nadaljevati? Spoznati še več delujočih receptov in učinkovitih metod, s katerimi boste še uspešnejši, motivirani, samozavestni, srečnejši? Potem je to prava izbira!

Tudi v nadaljevanju se bomo posvečali učinkovitemu upravljanju s svojim življenjem. Z občutki in počutjem, vašimi odzivi, kako imeti nadzor nad vašim vedenjem in mislimi. Govorili bomo o moči besed in fraz, o človeški psihi, o sreči… Čakajo nas zanimive in pestre vsebine!

Izobraževanje je namenjeno vsem, ki že imate opravljeno NLP Diplomo in lahko to izkažete s potrdilom ali certifikatom.

Termini srečanj:

Nova skupina prične 20. 11. 2023 ob 16. uri. Srečevali se bomo ob ponedeljkih med 16. in 21. uro. Naša srečanja bodo potekala v 13. zaporednih terminih (11 + dvodnevni zaključek) v prostorih NLP Centra na Letališki c. 29 v Ljubljani.

Izobraževanje se zaključi z dvodnevnim vikend zaključkom 1. in 2. 3. 2024 in bo potekal na zunanji lokaciji (Hotel Tisa, Hočko Pohorje).

Izobraževanje bomo izvedli v primeru zadostnega števila prijavljenih, v nasprotnem primeru si pridržujemo pravico do zamika datumov izvedbe ali odpovedi tečaja oz. izvedbe v online obliki.

Ljubljana – popoldan
november 20. in 27.
december 4., 11., in 18.
januar 2024 8., 15., 22. in 29.
februar 2024 5. in 12.

Trenerski tim:

Skozi trening vas bodo vodili trije odlični trenerji – Gaber Marolt (Master Coach, INLPTA in mBIT Coach), Mateja Kržišnik (NLP Trener) in Simon Meglič (NLP Trener).

Na poti vas bodo podprli s številnimi vajami, zgledi in tudi osebnim coachingom, ki je sestavni del našega programa NLP PRAKTIK.

Gaber Marolt

je mednarodni NLP trener z INLPTA in ANLP certifikati, ki predstavljata najvišje standarde s področja NLP Izobraževanj.

Je tudi Master coach in deluje tako na poslovnem področju kot osebnem področju – razvade, partnerstva, osebni razvoj in druga področja.

Šolal se je pri najboljših trenerjih NLP-ja in osebnega napredka nasploh, Wyatu Woodsmallu, Richardu Bandlerju, Tonyu Robbinsu in drugih.

Naslov

Na vrh