NLP Praktik – ISTRA

NLP Praktik – ISTRA

1,360.00 

Cena izdelka:
Potrdilo:
Skupaj:
  • Pričetek: 2. 3. 2023 ob 16. uri

  • Istra

  • Gaber Marolt, INLPTA in Master Coach

Kategoriji: , Oznake: , ,

Opis

TERMINI srečanj:

Nova skupina prične 2. 3. 2023 ob 16. uri. Srečevali se bomo ob četrtkih med 16. in 21. uro. Naša srečanja bodo potekala v 18. zaporednih terminih (16 + dvodnevni zaključek).

Izobraževanje se zaključi z dvodnevnim vikend zaključkom, ki poteka na zunanji lokaciji (izven običajnih prostorov NLP Centra).

Izobraževanje bomo izvedli v primeru zadostnega števila prijavljenih, v nasprotnem primeru si pridržujemo pravico do zamika datumov izvedbe ali odpovedi tečaja oz. izvedbe v online obliki.

Istra
marec 2., 9., 16., 23. in 30.
april 6., 13. in 20.
maj 4., 11., 18. in 25.
junij 1., 8. in 15., 22.
Izvedi več

Trenerski tim:

Skozi trening vas bosta vodila odlična trenerja – Gaber Marolt (Master Coach, INLPTA in mBIT Coach) in Ivanka Jerman (NLP Trener).

Na poti vas bosta podprla s številnimi vajami, zgledi in tudi osebnim coachingom, ki je sestavni del našega programa NLP PRAKTIK.

Trenerski tim

Gaber Marolt

je mednarodni NLP trener z INLPTA in ANLP certifikati, ki predstavljata najvišje standarde s področja NLP Izobraževanj.

Je tudi Master coach in deluje tako na poslovnem področju kot osebnem področju – razvade, partnerstva, osebni razvoj in druga področja.

Šolal se je pri najboljših trenerjih NLP-ja in osebnega napredka nasploh, Wyatu Woodsmallu, Richardu Bandlerju, Tonyu Robbinsu in drugih.

Naslov

Na vrh