NLP Praktik - Celje
NLP Praktik - Celje
€1,450.00

NLP Praktik – Celje

NLP Praktik – Celje

1,450.00

  • Za naslednji termin pišite na maja@nlp-center.si.

  • Celje

  • Gaber Marolt, INLPTA in master coach

Kategorija:

Opis

NLP Praktik

NLP Praktik za udeležence pomeni metodo in nabor znanj, s katerimi dosežejo svoje cilje in spremembe v življenju ali karieri, ki si jih želijo.

S poznavanjem zakonitosti delovanja človeškega razmišljanja, komunikacije, motivacije, doseganja ciljev in sprememb, je NLP nepogrešljiv v sodobnem poslovnem svetu, hkrati pa ljudem tudi na osebnem področju omogoči razvoj in kvalitetnejše medsebojne odnose.

Veliko veljavo ima tudi na pedagoškem področju, v zdravstvu, javni upravi in povsod, kjer je delo z ljudmi na prvem mestu.

V preko 130 urah intenzivnega treninga NLP Praktik boste pridobili nove veščine, kot so npr.:

  • sposobnost učinkovitega (k cilju usmerjenega) in ne-konfliktnega komuniciranja
  • ustvarjanje sodelujočih odnosov z različnimi posamezniki
  • prepoznavanje miselne naravnanosti sogovornikov in njihovih čustvenih stanj
  • ustvarjanja in izbiranje ustreznih notranjih stanj, ki vas podprejo na poti do vaših osebnih ciljev

Znanja z NLP PRAKTIK programa bodo še posebej koristna:

  • v vašem poslovnem življenju: pri vodenju, prodaji, javnem nastopanju, poučevanju, mentorstvu; skratka, kjerkoli je delo z ljudmi vsakodnevna praksa
  • v zasebnem življenju: pri postavljanju osebnih in življenjskih ciljev in učinkovitih strategij za doseganje le teh (npr. hujšanje, sprememba delovnega področja, učinkovito upravljanje s časom, ipd), pri opuščanju nekoristnih razvad (npr. kajenje,konfliktni dialogi), v osebnih partnerskih odnosih, pri vzgoji otrok, pri krepitvi pozitivnega življenjskega nazora in drugje
Spremembe in nove navade boste uvajali s pomočjo tehnik, ki so preproste in prav zato omogočajo hiter prenos novih znanj v vsakodnevno prakso in življenje.

Po opravljenem treningu NLP Praktik boste imeli v različnih življenjskih situacijah na voljo več izbir, znali boste učinkovito voditi sogovornike in sodelavce ter razvijati sodelujoče odnose. Na osebni ravni boste ozavestili in opustili navade, ki vas pri vašem napredku omejujejo ter namesto njih uvedli koristnejše in bolj učinkovite izbire. Pretrgali boste povezave z negativnimi preteklimi navadami, odnosi ali izkušnjami in se usmerili v prihodnost in uresničevanje vaših ciljev in želja.

Na poti vas bomo podprli s številnimi vajami, zgledi in tudi osebnim coachingom, ki je sestavni del našega programa NLP PRAKTIK.

O Gabru Maroltu

Gaber Marolt, trener NLP z mednarodnim certifikatom INLPTA, ki je predstavlja najzahtevnejši standard NLP treningov. Je tudi NLP Master coach, ki izvaja coaching na posovnem in osebnem področju. Je eden najbolj aktivnih NLP trenerjev pri nas in izvaja treninge v Mariboru, Celju in Ljubljani. Odlikuje ga izjemna širina, odprtost in duhovitost. NJegovi treningi so odlična interaktivna izkušnja za vse udeležence.

Predava v Slovenskem, Angleškem, Hrvaškem ter Srbskem jeziku. V zadnjih letih je vedno bolj aktiven tudi v tujini, kjer mu prav tako priznavajo izjemno strokovnost in duhovit ter zabaven pristop k učenju.

Je član mednarodnih zvez INLPTA, ANLP ter slovenskih združenj SNLP in Slovenskega coaching združenja.

Gaber Marolt

je mednarodni NLP trener z INLPTA in ANLP certifikati, ki predstavljata najvišje standarde s področja NLP Izobraževanj.

Je tudi Master coach in deluje tako na poslovnem področju kot osebnem področju – razvade, partnerstva, osebni razvoj in druga področja.

Šolal se je pri najboljših trenerjih NLP-ja in osebnega napredka nasploh, Wyatu Woodsmallu, Richardu Bandlerju, Tonyu Robbinsu in drugih.