Opis

Do webinarja nas loči še:
0
0
0
0
dni
0
0
ur
0
0
minut
0
0
sekund
 • Na webinar se prijavite tako, da kliknete “DODAJ V KOŠARICO” in zaključite nakup. Dan pred začetkom webinarja boste po e-pošti prejeli povezavo za ogled webinarja.

Pridobite si znanja NLP kar preko spleta!

Izkoristite edinstveno priložnost in si pridobite NLP Diplomo kar preko spleta! Udeležite se dinamičnega treninga v obliki interaktivne on-line delavnice, na katerem boste osvojili tehnike in orodja NLP, s katerimi si boste izjemno izboljšali življenje. NLP veščine vam bodo koristile v obeh sferah, osebni in karierni!

NLP Diploma je namenjena vsem, ki bi radi pridobili osnove NLP, najbolj  razširjene in znanstvene metode osebnega razvoja. Za prijavo na NLP Diplomo ne potrebujete predhodnega znanja s področja NLP.

NLP Diploma je mednarodno certificiran program, namenjen vsem, ki želite upravljati s svojimi počutji, izboljšati svojo komunikacijo, medosebne odnose. Namenjena je vsem, ki si želite izpolnjevati svoje cilje, finančne, karierne in odnosne. Po opravljenem treningu boste bolje razumeli sami sebe in druge, lažje se boste izražali in delovali, bolje se boste počutili, boste uspešnejši in srečnejši.

On line trening zajema enako kot trening v živo skupaj 30 ur izobraževanja, ki ga boste opravili v vodenih delavnicah, on line vajah v skupinah in samostojnem delu. Pridobili boste nove veščine, kot so npr.:

 • Učinkovita komunikacija

 • Naučili se boste, kako izkoristiti lastne potenciale

 • Dobili boste preprosto orodje za reševanje problemov in ustvarjanje novega vedenja

 • Naučili se boste, kako vzpostaviti in ohranjati dober stik s sogovornikom

 • Spoznali, kako lahko s poznavanjem zaznavnih tipov bolje razumemo sebe in druge in izboljšamo svojo komunikacijo in medosebne odnose

 • Kako postati ciljno usmerjen, kako si cilje zastavljati in dosegati

 • Kako stopiti na pot uspešnosti, finančne sproščenosti in osebne sreče

On line trening poteka na daljavo in je izrazito izkustveno naravnan. Vse principe in znanja boste preizkusili z vajami in jih boste lahko zelo hitro uporabili v svojem vsakdanu. Vaje bodo potekale v živo z ostalimi sodelujočimi, tako da je participacija v predvidenem terminu nujna. Udeleženci boste že med  treningi razrešili marsikatero težavo v odnosih, ki vas ovira v razvoju in osvojili veščine, ki vam bodo občutno izboljšale življenje.

VSEBINA delavnice:

NLP Diplomo preko spleta sestavljata dva modula, modul I in modul II. Ko opravite oba modula, lahko pridobite INLPTA certifikat.

TERMINI izvedbe:

Pričnemo 24. 8. 2020. Treningi trajajo od 17. do 21. ure.

Datumi treningov:

 • 24.8. 2020
 • 26. 8. 2020
 • 31. 8. 2020
 • 2. 9. 2020
 • 7. 9. 2020
 • 9. 9. 2020
Število mest je omejeno, zato si svojega zagotovite že sedaj! Na webinar se prijavite tako, da kliknete “DODAJ V KOŠARICO” in zaključite nakup. Dan pred začetkom webinarja boste po e-pošti prejeli povezavo za sodelovanje na webinarju.

Mnenje udeleženke Katarine:

“Predavanje je bilo izjemno zanimivo, všeč so mi bili praktični primeri. Pozitivno vzdušje. Všeč mi je, ker verjamem, da je sedaj vse mogoče. Velikokrat imamo omejujoča prepričanja, ki nam sploh ne služijo. Tukaj smo spoznali tehnike, s katerimi zlahka ta prepričanja odpravimo, kar mi je zelo všeč, saj si lahko olajšamo življenje.”

Zaupajo nam, ker…

 • Izvajamo enega najbolj strokovnih treningov nasploh.

 • Treninge izvajajo NLP trenerji z mednarodnimi izkušnjami.

 • Redno vključujemo svetovne novosti s področja NLP in nevrologije.

 • Naši udeleženci dosežejo zavidljive poslovne in osebne rezultate.

 • Smo aktivni tudi v največjih slovenskih podjetjih.

 • So treningi zabavni in duhoviti.

 • Ste nam pomembni vi in treninge naredimo učinkovite za vas!

O Gabru Maroltu

Gaber Marolt, trener NLP z mednarodnim certifikatom INLPTA, ki je predstavlja najzahtevnejši standard NLP treningov. Je tudi NLP Master coach, ki izvaja coaching na posovnem in osebnem področju. Je eden najbolj aktivnih NLP trenerjev pri nas in izvaja treninge v Mariboru, Celju in Ljubljani. Odlikuje ga izjemna širina, odprtost in duhovitost. NJegovi treningi so odlična interaktivna izkušnja za vse udeležence.

Predava v Slovenskem, Angleškem, Hrvaškem ter Srbskem jeziku. V zadnjih letih je vedno bolj aktiven tudi v tujini, kjer mu prav tako priznavajo izjemno strokovnost in duhovit ter zabaven pristop k učenju.

Je član mednarodnih zvez INLPTA, ANLP ter slovenskih združenj SNLP in Slovenskega coaching združenja.

Pri nas so se izobraževali številni posamezniki, zaupajo pa nam tudi podjetja kot so:

NLB d.d., Plastika Skaza, Hiše Rihter, AS d.d., ZZRSZ, Ograje Kočevar, Ahac d.o.o., Rasting d.o.o., Čistilni servis Podvršnik, BNI Adria, Kampo d.o.o, Obrtna zbornica Kamnik, Skupina Aktiva, Presad, HSI, Sodexo, Rolan d.o.o., Fakulteta za elektrotehniko in računalništvo Maribor, IC Tempera d.o.o., Adria Airways Tehnika d.d., Glasbena šola Celje, Telekom d.d., Infonet d.d., Opsen d.o.o., Hidex d.o.o., EGP d.d., Hypo bank Alpe Adria d.d., Ecos d.o.o., Versi d.o.o., Miv servis d.o.o., Dijaški dom Novo mesto, Zavod AC-CEDO Cankova, Zavod RS za zaposlovanje, LU Murska Sobota, LU Slovenska Bistrica, Srednja trgovska šola Maribor, Dom Antona Skale Maribor, NIJZ, Nordmann Rassmann d.o.o., Beni Tehing d.o.o., Herbio d.o.o., Šolski center Celje, OŠ Trnovska Vas – Destrnik, OŠ Fram, Coface Slovenia d.o.o., Informatika d.o.o., Rolan d.o.o., Evra d.o.o., , Info net d.o.o., K&K Agro trade d.o.o., MDM d.o.o., Sodexo prehrana d.o.o., Skupnost vrtcev Maribor,  Weishaupt d.o.o. in drugi…

Gaber Marolt

je mednarodni NLP trener z INLPTA in ANLP certifikati, ki predstavljata najvišje standarde s področja NLP Izobraževanj.

Je tudi Master coach in deluje tako na poslovnem področju kot osebnem področju – razvade, partnerstva, osebni razvoj in druga področja.

Šolal se je pri najboljših trenerjih NLP-ja in osebnega napredka nasploh, Wyatu Woodsmallu, Richardu Bandlerju, Tonyu Robbinsu in drugih.