Investirajte v znanje in stopite na pot finančne neodvisnosti
Investirajte v znanje in stopite na pot finančne neodvisnosti
€1,490.00   €490.00

Investirajte v znanje in stopite na pot finančne neodvisnosti

Investirajte v znanje in stopite na pot finančne neodvisnosti

1,490.00 490.00

 • 4-dnevna delavnica s pričetkom 25. 9. 2020.

Kategorija:

Opis

Intenzivna 4-dnevna delavnica, s katero boste postali mojster svojih financ!

Navdihujoča delavnica z Markom in Gabrom, kjer boste postali mojster svojih financ in naredili načrt, kako zgraditi svoj posel. V 4 dneh se boste naučili kako bo vaš denar delal za vas, kako vam ne bo treba več živeti samo od svojega dela, kako boste lahko zaračunali drugim svoje znanje, kako boste vedno boljši v tem kar počnete in kako svoje sporočilo učinkovito prenesti svoji cilji publiki.

Za tiste, ki že investirate, vam bo ta seminar  ustavil  »krvavenje« ali odtekanje denarja, da ga boste imeli več in dobite časovno svobodo.

Za tiste, ki razmišljate o investiranju, vam bo dal eno brco v rit, da boste sploh začeli.

Zelo pomembna stvar da boste lahko začel je, da boste dobili korake in dobili boste določeno FINANČNO VARNOST, ki jo boste dobili s pomočjo teh znanj.

Po koncu izobraževanja boste samozavestnejši, boljši komunikatorji, znali si boste zastavljati cilje in jih tudi uresničiti. Prejeli boste recepte, kako pripraviti vaše veščine in znanje tako, da bodo to vsebino ljudje z veseljem in navdušenjem spremljali.

V skupini boste svoj posel predstavili in pridobili takojšnjo povratno informacijo, kako sošolci in trenerji vidimo, da je tak posel uresničljiv, oziroma kaj morate še dodelati, da vam bo pritekal denar.

Naredili boste plan dela in si zapisali vse dodatne aktivnosti, ki jih boste še morali opraviti.

Nedvomno pa se boste odlično zabavali pri pridobivanju novih veščin!

CILJI delavnice:

 • Spoznali boste, kako doseči finančno svobodo in kaj to sploh pomeni?

 • Izvedeli boste, kam investirati svoj čas in denar, da boste imeli VEČ od tega.

 • Pokazala vam bova, kaj so glavne nevarnosti za vašo finančno blagostanje in kako se izogniti najpogostejšim napakam na poti k boljšemu finančnemu stanju.

 • Izvedeli boste tudi, kako nadgraditi svoje znanje, da ga boste lahko podajali drugim in od tega zaslužili.

 • Izvedeli boste, kakšna miselnost vas bo pripeljala do več denarja in katere tehnike je potrebno uporabiti, da to dosežete.

 • Spoznali boste tudi, da potrebujete coacha in zakaj vam lahko tudi tu naša trenerja pomagata.

TERMINI srečanj:

Modul 1: petek, 25. 9. 2020 ob 10. uri.

Modul 2: sobota, 26. 9. 2020 ob 10. uri.

Modul 3: petek, 2. 10. 2020 ob 10. uri.

Modul 4: sobota, 3. 10. 2020 ob 10. uri.

Dobili boste ZNANJA in določeno FINANČNO VARNOST, ki jo boste pridobili s pomočjo teh znanj.

Prijavite se zdaj!

Mnenje Bojane Munda, Agenti nepremičnine:

“Odločitev za NLP je bila prava,saj sem pridobila nova znanja, ki mi odlično pomagajo pri poslovnem in osebnem vsakdanu.”

VSEBINA delavnice:

Modul 1:

Finančna pismenost in finančne informacije na žalost niso na voljo vsem ljudem. Naš šolski sistem nas ne nauči kaj je v resnici pomembno in kaj potrebujemo za življenje. Informacije so skrbno varovana skrivnost. Žal le te niso dostopne vsem ljudem in tudi če beremo finančne časopise in smo na tekočem le kar je po TV, mislimo, da smo finančno pismeni, kar pa ne drži.

 • Odgovorili si bomo na vprašanja: kje ste in kam greste? V čem ste dobri? Kaj znate in koga to zanima? Kateri problem rešujete z vašim znanjem in veščinami in kdo ima ta problem?
 • Ugotovite, kakšno je vaše življenje in kakšno bi radi, da bi bilo?
 • Postavite si cilje, da jih boste tudi uresničili.
 • Spoznali boste, katere veščine še potrebujete za uspešen posel in zato, da lahko za svoje znanje zaračunate.
 • Naredili bomo Oceno finančnega zdravja, tako da boste enkrat za vselej imeli boste sami nadzor nad svojimi financami. Kaj je ocena finančnega zdravja? Ocena finančnega zdravja je v svetovnem merilu inovativen in povsem nov način merjenja, kako zdrave in urejene so vaše osebne finance. S oceno finančnega zdravja  pridobite popolnoma jasno sliko svojih osebnih financ v eni sami oceni. Kako finančno zdravi ste in kako urejene osebne finance imate vam bo pomagalo zgraditi boljšo prihodnost.

Modul 2:

 • S pomočjo enostavne metode bomo razkrili 4 ključna finančna področja; to pomeni, da boste zelo hitro dobili ključna znanja in informacije ter postali finančno pismeni ter nikoli več ne boste potrebovali finančnih svetovalcev.
 • Naučili se boste, kako zaščititi svoj prihodek ter narediti zadostno varnostno mrežo zase, svojo družino ali svoj posel.
 • Sposobni boste izbrati primerne zavarovalne produkte, izvedeli boste zakaj jih izbrati, kako jih izbrati in se s tem izognili slabim produktom.
 • Izvedeli boste zakaj vlagati v žlahtne kovine, kako vlagat v žlahtne kovine in koliko vlagat v žlahtne kovine in kje so glavne razlike.
 • Spoznali boste, kaj so zakonitosti komunikacije in recept, kako to učinkovito početi, glede na najnovejše nevrološke raziskave.
 • Spoznali boste,  kako komunicirati svoje ideje drugim in jih navdušiti?
 • Kaj so elementi dobre predstavitve in priprave vsebine, da boste z njo prepričali?
 • Elementi: Komunikacijski model, Prepričanja o uspehu, Sidranje in afirmacije, Veščine nastopanja in prezentiranja.

Modul 3:

 • Priprava vsebine in strukturiranje informacij.
 • Prezentacijske veščine.
 • Kako pripraviti poslovni model.
 • Kaj je vaša edinstvenost in kako si ustvariti prednost pred konkurenco.
 • Katera digitalna orodja so vam na voljo in kako jih uporabljati?
 • Za doseganje finančne svobode je potrebno imeti utečene, dolgoročne rešitve, ki jih obdelamo in izdelamo na delavnici. S tem sistemom boste dosegali večje donose na dolgoročnih naložbah kot 95% ljudi.
 • Kaj so vaše dolgoročne investicije in  kako vlagat v njih, zakaj vlagat, kako izbrat prave, kako izbrati pravega ponudnika?
 • Kako zgraditi  pasivne prihodke in kako zaslužiti več denarja, da bo denar končno delal za vas?

Modul 4:

 • Združimo znanje v učinkovit posel.
 • Kaj delati sam in kaj delegirati in outsourcati?
 • Kje najti svoje prve kupce?
 • Naučili se boste pripraviti akcijski načrt za pridobitev dodatnega zaslužka.
 • Revizija ciljev in zaveza za uresničitev.
 • »Fast track to Succes« – poslovni modeli za uresničevanje želja v varnem okolju.
 • Spoznali boste, koliko denarja dati kam, koliko investirat, kje začeti.
 • Kako zgraditi posel, odporen na zunanje dejavnike ali celo na RECESIJA.

Naša obljuba je, da po tem seminarju ne boste potrebovali več nobenega drugega seminarja za investiranje.

O Marku Štefancu

Marko Štefanec

Marko je mednarodni predavatelj, z bogatimi podjetniškimi izkušnjami, odličen manager, vodja, osebni coach ter coach prodajnim timom.

Je oseba, ki zna tudi zelo zapletene stvari predstaviti in povedati na iskriv, enostaven ter razumljiv način.

V finančni industriji je aktiven že več kot 17 let in v tem času je pridobil mnoga znanja tako v Sloveniji kot tudi na različnih izobraževanjih po vsem svetu. Sedaj ta znanja aktivno in zelo uspešno uporablja pri vodenju ter zaščiti financ kot tudi vodenju podjetja.

Znanja komunikacije, veščine prodaje, javnega nastopanja, upravljanja s človeškimi viri, nevrolingvističnega programiranja, upravljanja s časom, marketinga, miselne naravnanosti in osebnega razvoja uporablja za kreiranje novih priložnosti zase kot tudi za ljudi okoli sebe.

Vrednote kot so družina, zdravje, iskrenost, delavnost, pogum in predanost ga uvrščajo med enega najbolj priljubljenih mentorjev, ki zna navdušiti, motivirati in predvsem povezati ljudi, da lahko kot skupina ali kot posameznik dosegajo željene rezultate.

Pomaga tako mladim in tudi tistim z izkušnjami pri boljšem razumevanju podjetniškega razmišljanja in ustvarjanju boljše prihodnosti.

Njegova največja želja je, da bi ljudje postali FINANČNO NEODVISNI ter tako enkrat za vselej svoj čas in energijo namenili stvarem, ki jih resnično veselijo.

O Gabru Maroltu

Gaber Marolt

Predavatelj z bogatimi podjetniškimi in poslovnimi izkušnjami. Je trener nevrolingvističnega programiranja z mednarodnimi certifikati INLPTA in ANLP, ter INLPTA in SNLP master coach Ima več kot petindvajset let podjetniških in vodstvenih izkušenj in je kot vodja kreativnih timov za svoje delo na področju avdio-vizualnih umetnosti s kolegi prejel več odmevnih nagrad. Je izrazito interdisciplinaren in združuje izkušnje s področij vodenja podjetij, finančnega in davčnega področja, področja osebnih financ, računovodstva, področja prodaje, IT, nabave, optimizacije delovnih procesov, HR in regulative, sestavljanja timov in internega komuniciranja. Sebe opisuje kot katalizatorja poslovnih idej, povezovalca, učinkovitega vodjo in sodelavca.

Nevrolingvistično programiranje uporablja kot orodje za ustvarjanje novih priložnosti, za osebni razvoj sebe in drugih ter ohranjanje in vzpostavljanje ciljne naravnanosti podjetja in timov. Je iskriv predavatelj, ki v svoja izvajanja vključuje praktične primere iz svojih bogatih izkušenj z različnih področij. Svojo motivacijo prenaša na slušatelje, ki nova znanja lahko takoj preizkusijo v praksi v vsakodnevnem delovanju.

Pri nas so se izobraževali posamezniki iz številnih podjetij:

NLB d.d., Plastika Skaza, Hiše Rihter, AS d.d., ZZRSZ, Ograje Kočevar, Ahac d.o.o., Rasting d.o.o., Čistilni servis Podvršnik, BNI Adria, Kampo d.o.o, Obrtna zbornica Kamnik, Skupina Aktiva, Presad, HSI, Sodexo, Rolan d.o.o., Fakulteta za elektrotehniko in računalništvo Maribor, IC Tempera d.o.o., Adria Airways Tehnika d.d., Glasbena šola Celje, Telekom d.d., Infonet d.d., Opsen d.o.o., Hidex d.o.o., EGP d.d., Hypo bank Alpe Adria d.d., Ecos d.o.o., Versi d.o.o., Miv servis d.o.o., Dijaški dom Novo mesto, Zavod AC-CEDO Cankova, Zavod RS za zaposlovanje, LU Murska Sobota, LU Slovenska Bistrica, Srednja trgovska šola Maribor, Dom Antona Skale Maribor, NIJZ, Nordmann Rassmann d.o.o., Beni Tehing d.o.o., Herbio d.o.o., Šolski center Celje, OŠ Trnovska Vas – Destrnik, OŠ Fram, Coface Slovenia d.o.o., Informatika d.o.o., Rolan d.o.o., Evra d.o.o., , Info net d.o.o., K&K Agro trade d.o.o., MDM d.o.o., Sodexo prehrana d.o.o., Skupnost vrtcev Maribor,  Weishaupt d.o.o. in drugi…

Gaber Marolt

je mednarodni NLP trener z INLPTA in ANLP certifikati, ki predstavljata najvišje standarde s področja NLP Izobraževanj.

Je tudi Master coach in deluje tako na poslovnem področju kot osebnem področju – razvade, partnerstva, osebni razvoj in druga področja.

Šolal se je pri najboljših trenerjih NLP-ja in osebnega napredka nasploh, Wyatu Woodsmallu, Richardu Bandlerju, Tonyu Robbinsu in drugih.

Marko Štefanec

je mednarodni predavatelj z bogatimi podjetniškimi izkušnjami, odličen manager, vodja, osebni coach ter coach prodajnim timom.

Je oseba, ki zna tudi zelo zapletene stvari predstaviti in povedati na iskriv, enostaven ter razumljiv način.

Na vrh