FineOne® Art, 0,5-5 mm

1.95 

Umetnik med finimi označevalci, strokovnjak za pisane skice in ilustracije ter elegantne sloge pisanja. Na voljo so v različnih živahnih barvah.

Šifra: Ni na voljo Kategorija: Oznaka:

Opis

Puristična in dinamična oblika novega Neuland FineOne® je podobna orodjem nekdanjih mojstrov kaligrafije in je zato brezčasna ikona. Prava oblikovalska klasika.

Poleg ergonomskega rokovanja in jasne oblike je Neuland FineOne® osredotočen na trajnost. Zahvaljujoč našemu preizkušenemu sistemu lahko marker napolnite z membrano na njegovem barvnem koncu, zamenjate pa lahko tudi pisalo.

Ta prilagodljiva konica čopiča Neuland FineOne® Art omogoča risanje dinamičnih črt širine od 0,5 do 5 mm. Kljub filigranskemu značaju je pero izredno trpežno in se brez truda zopet poravna, tudi če nanj močno pritisnete.

Pod pokrovčkom je obroček z barvo črnila, enako barvo pa ima tudi konec markerja. Natančno barvno oznako najdete na ohišju poleg ikon.

Shranjevanje: 

Konica:

Formula črnila:

Uporaba:

Dodatne informacije

Barva

(104) Siva, (108) Svetlo siva, (302) Svetlo modra, (303) Pastelno modra, (305) Oceansko modra, (403) Pastelno zelena, (501) Rumena, (502) Pastelno rumena, (503) Limeta, (504) Neon rumena, (600) Oranžna, (702) Pastelno vijolična, (801) Zlata

Naslov