IZ MEDIJEV

Nočni obisk: Gaber Marolt

Na nočni obisk prihaja Gaber Marolt, bobnar skupine Nude, ki bo prihodnje leto praznovala trideset let. Je podjetnik, doma in v tujini priznan predavatelj in trener NLP nevrolingvističnega programiranja in avtor pravkar izdane knjige Vzgoja in učenje z manj stresa.

Svoje občutke si lahko izberemo

Pogovarjala sva se o tem, kako nasvete uporabiti v praksi v kateri koli družbi. Marolt, tudi pravnuk slovitega etnomuzikologa Franceta Marolta, med drugim pravi, da pogovarjanje s seboj ni nekakšna motnja, medtem ko je predpostavka, da nas izrekanje kletvic sprošča – mit.

Jutranji program: Kako obvladati stres?

Se tudi vi prašujete kako obvladati stres? To svetuje Gaber Marolt, trener NLP-ja, poslovni trener, ustanovitelj NLP centra, portala kulstarsi.si in programski direktor Mednarodne NLP in caoaching conference, Master Coach, INLPTA in mBIT coach.

Vzemite življenje v svoje roke – za boljše življenje odpravite ovire z znanje NLP; Gaber Marolt

Tokrat smo v oddaji Klepet ob kavi gostili trenerja NLP, Gabra Marolta (naj vam namignemo, da ga nemara poznate iz priljubljene slovenske glasbene skupine), s katerim smo obelodanili, kaj NLP sploh je ter kako človek z znanjem NLP dostopa do vseh možnosti, ki jih sicer naš um ne izkorišča. Bili pa smo tudi praktični – s kakšnimi enostavnimi vajami si v trenutku dvignemo razpoloženje?

Prehitite spremembe z znanjem nevrolingvističnega programiranja

“NLP postaja vedno bolj uveljavljeno tudi v našem okolju in je nepogrešljiv element znanj na profesionalnem in osebnem področju,” je povedal Gaber Marolt, trener iz NLP Centra.