PODARJAMO DELAVNICO

DO USPEHA Z NLP IN HIPNOZO

Uresničite svoje talente/razrešite svoje težave
Delavnica z najučinkovitejšimi orodji osebne rasti

PRIDEM

PODARJAMO DELAVNICO

DO USPEHA Z NLP IN HIPNOZO

Uresničite svoje talente/razrešite svoje težave
Delavnica z najučinkovitejšimi orodji osebne rasti

PRIDEM

sobota, 11. 2. 2023 od 18h do 21h.

online delavnica (Zoom)

sobota, 11. 2. 2023 od 18h do 21h.

online delavnica (Zoom)

Dobrodošli na eni naših najbolj obiskanih delavnic.

Naredite pravi korak na poti doseganja večjih ciljev, sreče in zadovoljstva, poslovne učinkovitosti in še kaj…

Prepričajte se na svoje oči, zakaj so naše delavnice tako priljubljene in zakaj nas tolikokrat pohvalijo. Udeležite se učinkovite, zabavne in poučne delavnice za NLP Master Trainerjem, karizmatičnim Gabrom Maroltom.

Ali je vaše življenje takšno, kot si ga želite?
Imate vse, kar menite, da bi bilo dobro imeti?
Takšno službo, kot si jo želite, take odnose, toliko denarja?
Ste večinoma srečni, ali vam gre dostikrat kaj na živce?
Kaj vse bi spremenili? Nekaj malega? Kar nekaj? Precej?

Naredite korak, ki vam bo omogočil, da boste v svoje življenje vnesli tiste stvari, ki vas osrečujejo in razrešili svoje težave in probleme. Pridružite se nam na 3-urni delavnici NLP Centra – Uresničite svoje cilje in razrešite svoje težave z NLP in hipnozo.

Pridobite nova znanja, nove veščine, povežite se s svojimi notranjimi viri ter pričnite živeti srečnejše, bolje, učinkoviteje.

Na delavnici se boste naučili nekaj učinkovitih receptov, ki vam bodo takoj dali nov način razmišljanja in nove možnosti aktivnega delovanja, spoznali boste nekaj tehnik, ki vas bodo opolnomočile in se z drugimi udeleženci opremili z voljo in motivacijo, da boste zlahka dosegali nove cilje. Seveda boste spozali tudi, kako potekajo naša izobraževanja in kaj so lahko vaši naslednji koraki.

Pridružili se nam bodo tudi nekateri gostje, ki jih bomo razkrili kasneje.

Se veselim, da se bomo družili v soboto, 11. februarja od 18h do 21h, tokrat online, da se vam ni potrebno nikamor voziti….

CENA DELAVNICE: 39€

delavnice se lahko udeležite
BREZPLAČNO s kodo

Kako do kode? Na FB lajkaj našo novo stran Gaber Marolt, trener trenerjev. Pod dogodek napiši, da prideš, in tagaj še prijateljico ali prijatelja, ki mu bo ta delavnica tudi zanimiva.

POMEMBNO: Če ste na delavnici samo “z enim ušesom”, ne boste odnesli toliko, kot bi lahko. Zato za popolno izkušnjo priporočamo vklopljeno kamero in mikrofon. Sami pa boste vedeli, koliko pozornosti in časa lahko namenite svoji osebni rasti

Brezplačna predstavitev bo online (Zoom).

Trajala bo 180 min. Klik na prijavo in se vidimo!

O predavatelju:

Gaber Marolt je eden najaktivnejših NLP trenerjev pri nas, je NLP Master trainer in master coach ter ustanovitelj NLP Centra, ki deluje v Mariboru, Ljubljani, Izoli in Kranju. Je odličen predavatelj, ki ima poleg znanj s področja NLP bogata poslovna in druga znanja. Za sabo ima več kot 25 let podjetniških izkušenj ter glasbeno in filantropsko delovanje. Je avtor knjige Vzgoja in učenje z manj stresa ter ustanovitelj portala Kulstarsi.si. Je tudi pobudnik in programski direktor Mednarodne NLP in coaching konference.

Poleg poslovnih in podjetniških predavanj seveda vodi NLP izobraževanja in pod njegovim mentorstvom deluje ekipa odličnih predavateljev v okviru NLP Centra. Kot coach deluje v krogu najuspešnejših podjetij in posameznikov in pomaga njihovim talentom do večjih uspehov. Je tudi mentor in trener novim predavateljem in deluje mednarodno. Je član mednarodnih zvez NLP: INLPTA, ANLP in domače Zveze coachev Slovenije.