Domov/brezplačne vsebine/Dvigni svojo samozavest

PRAKTIČNA DELAVNICA

DVIGNI SVOJO SAMOZAVEST

s temi NLP tehnikami

Četrtek, 11. 5. 2023 od 20. do 21. (Zoom)

PRAKTIČNA DELAVNICA za vse, ki želite dvigniti samozavest s pomočjo NLP

Četrtek, 11. 5. 2023 od 20. do 21. (Zoom)

PRAKTIČNA DELAVNICA za vse, ki želite dvigniti samozavest s pomočjo NLP

Življenje je prekratko …

… da zatajiš svoje želje samo zato, ker ti v določenih primerih primanjkuje samozavesti, ker te je strah, ker dvomiš vase.

Čas je, da izvabiš samozavest, ki je že v tebi, na dan in začneš življenje zajemati z veliko žlico.

DOVOLJ JE:

  • da ti tvoj notranji kritik vztrajno govori, da nisi dovolj dober oz. dobra,
  • da premlevaš v sebi ideje, predloge, mnenja in jih ne upaš izraziti,
  • da dvomiš vase,
  • da se preveč ukvarjaš z mnenji okolice,
  • da se vsem opravičuješ (tudi ko sploh ni potrebe),
  • da te napake popolnoma vržejo iz tira.

Na tej praktični delavnici:

  • izveš, kaj je učinkovit način za dvigovanje samozavesti,
  • presekaš svoja omejujoča prepričanja,
  • se naučiš konkretne NLP tehnike, s katero bo samozavest takoj višja.

Samozavest lahko gradiš in nadgrajuješ!

Obstajajo tehnike, ki ti pri tem pomagajo.

Postanite samozavestni tudi vi

Verjamem, da bi bil svet lepši in ljudje bolj srečni, če bi bili bolj samozavestni in si upali stopiti na pot, ki si jo želijo.

Ker s samozavestjo lažje, hitreje in bolj učinkovito preskakuješ ovire, ki ti jih nameni življenje in si bolj v stiku sam s samo.

Se veselim, da se družimo v četrtek, 11. maja.

Praktična delavnica bo trajala cca. 1h.

Poslušaš in sodeluješ lahko iz udobja svojega toplega doma (beri: udobna trenirka, debele nogavice in zmršena frizura :). Prižgana kamera ni obvezna, je pa veliko boljše vzdušje, če je. Predavatelji radi vidijo, če vsake toliko časa kdo vsaj pokima :)

“Najlepša hvala za super delavnico, za razumevanje, spodbudo za izražanje mnenja in odgovor.”

Monika F.

“Tema je razumljivo in konkretno razložena, jasna. Meni je super, ker vključiš tudi sebe, svoje izkušnje, ujameš misli, ki se poslušalcu ravno tisti trenutek motajo po glavi. Tudi, ko “prišepetavaš”… ko daš nalogo, ne pustiš, da se sami poslušalci matrajo, ampak ponudiš idejo. Meni to pogosto manjka, v trenutku najti idejo. In potem se zataknem v iskanju in izgubim fokus. Ti to super izpelješ.”

Rebeka C.

“Delavnica mi je bila zelo všeč, ker ste stvari razložili preprosto, “po domače”, razumljivo in predvsem ker ste na primerih izhajali iz vaših izkušenj (da ne gre vse takoj popolno in da se je motiti človeško :).”

Tina G.

“Delavnica je bila “pisana” prav zame. Zelo všeč mi je bilo, ker se mi ni bilo potrebno izpostavljati (to je bilo zame glavno ;)). Vse tehnike, ki smo jih izvedli ob koncu, sem preizkusila in počutila sem se zelo prijetno, močnejšo, “popolnejšo”.

Najbolj pa mi je bil všeč Vaš sproščen, topel, dostopen, energičen, sočuten,…. odnos oz. pristop do nas udeležencev. HVALA VAM!”

Iris B.

O predavateljici:

Ana Trampuž je izkušena predavateljica, specializirana za doseganje hitrih rezultatov v osebnih svetovanjih, coachingih in hipnoterapijah. Je NLP Mojster praktik, NLP coach, RTT praktik in certificirana hipnoterapevtka.

V svojih predavanjih na sproščen in humoren način predaja učinkovita NLP orodja, ki izboljšajo komunikacijo, omogočajo razumevanje procesov razmišljanja, gradijo samozavest ter vodijo do boljših osebnih (in poslovnih) rezultatov.

Je pa tudi mamica dveh deklic, Gorenjka z mariborskim stalnim bivališčem. Zjutraj rada zgodaj vstaja, namesto jutranje kave pa se raje stušira z mrzlo vodo. Tudi njen dragi je vesel, da se je podala na NLP (pravi, da je manj sitna.)