BREZPLAČNA DELAVNICA

Dvigni svojo samozavest
s temi NLP tehnikami

četrtek, 9. februar 2023 (online)

To je zame

četrtek, 9. 2. 2023 ob 20. uri (Zoom)

BREZPLAČNA online predstavitev za vse, ki želite dvigniti samozavest s pomočjo NLP.

Življenje je prekratko, da zatajiš svoje želje samo zato, ker ti v določenih primerih primanjkuje samozavesti, ker te je strah, ker dvomiš vase.

Čas je, da izvabiš samozavest, ki je že v tebi, na dan in začneš življenje zajemati z veliko žlico.

DOVOLJ JE:

  • da ti tvoj notranji kritik vztrajno govori, da nisi dovolj dober oz. dobra,
  • da premlevaš v sebi ideje, predloge, mnenja in jih ne upaš izraziti,
  • da dvomiš vase,
  • da se preveč ukvarjaš z mnenji okolice,
  • da se vsem opravičuješ (tudi ko sploh ni potrebe),
  • da te napake popolnoma vržejo iz tira.

Samozavest lahko gradiš in nadgrajuješ. Obstajajo tehnike, ki ti pri tem pomagajo. Na tej brezplačni delavnici se naučiš teh NLP prijemov in dvigneš svojo samozavest.

Verjamem, da bi bil svet lepši in ljudje bolj srečni, če bi bili bolj samozavestni in si upali stopiti na pot, ki si jo želijo.
Ker s samozavestjo lažje, hitreje in bolj učinkovito preskakuješ ovire, ki ti jih nameni življenje in si bolj v stiku sam s samo.

Se veselim, da se družimo v četrtek, 9. februarja.

PS. Delavnica bo trajala cca. 60 min. Poslušaš in sodeluješ lahko iz udobja svojega toplega doma (beri: udobna trenirka, debele nogavice in zmršena frizura :).

Brezplačna predstavitev bo potekala online. Trajala bo 45 min. Od koderkoli se boste javili, zelo bom vesela vaše družbe! Klik na prijavo in se vidimo!

O predavateljici:

Ana Trampuž je izkušena predavateljica, specializirana za doseganje hitrih rezultatov v osebnih svetovanjih, coachingih in hipnoterapijah. Je NLP Mojster praktik, NLP coach, RTT praktik in certificirana hipnoterapevtka.

V svojih predavanjih na sproščen in humoren način predaja učinkovita NLP orodja, ki izboljšajo komunikacijo, omogočajo razumevanje procesov razmišljanja, gradijo samozavest ter vodijo do boljših osebnih (in poslovnih) rezultatov.

Je pa tudi mamica dveh deklic, Gorenjka z mariborskim stalnim bivališčem. Zjutraj rada zgodaj vstaja, namesto jutranje kave pa se raje stušira z mrzlo vodo. Tudi njen dragi je vesel, da se je podala na NLP (pravi, da je manj sitna.)