Loading dogodki

NLP vam bo prinesel preobrazbo na 7 področjih:

Našli boste svojo motivacijo, našli notranje vire in uresničili vaše cilje, tudi tiste največje.

Izboljšali boste odnose z ljudmi iz vaše okolice. Spoznali boste, kako lahko osebne in poslovne odnose naredite bogatejše in boljše za vse sodelujoče.

Pustite negativno preteklost za sabo in si dovolite, da v bodočnosti živite pozitivna izkušnje in močna doživetja, ki vas bodo bogatila.

Odpravite svoje strahove in postanite odlični tudi v tistih situacijah, ki so vas navdajale s tesnobo. Postali boste uspešni.

Raziščite umetnost odlične in učinkovite komunikacije. Svojim idejam in znanjem dajte možnost realizacije in jih učinkovito in uspešno komunicirajte.

Pred vami je vsa bodočnost in zgradite si tako, ki vas bo navduševala in vas bogatila s čudovitimi občutki. Na svojo novo prihodnost glejte z vsem svojim srcem.

Zgradite si tako življenje, da se bo veselje naselilo v vas in v drugih.

Redna cena je 1.450 €.
Kdor se prijavi prej, privarčuje. Preverite!

Vzemite življenje v svoje roke

Nevrolingvistično programiranje – NLP vam pomaga prebuditi talente in odkriti vire, ki jih imate v sebi, da ste lahko celosten starš, sočuten partner, vrhunski prodajalec, dober vodja, pravi pedagog, uspešen govorec in še veliko več.

Odprite svojim talentom prosto pot in odklenite vaše potenciale z NLP treningi.

Predstavitev ponudbe

NLP Mojster Praktik je nadgradnja in poglobljena obravnava tehnik in metod, ki ste jih obravnavali že na NLP Praktiku. Tem so še dodane nove, še naprednejše NLP tehnike in obsežen nabor tem za učinkovito uporabo NLP tehnik v vsakdanjem življenju.
V preko 150 urah intenzivnega vodenega treninga in skoraj 40 ur samostojnega dela, boste pridobili nove veščine, kot so npr.:
 • nastopanje in učinkovito podajanje informacij
 • uporaba naprednih NLP tehnik za razreševanje zapletenejših neželenih vzorcev, ki zavirajo vaš razvoj ali razvoj vaših klientov
 • razumevanje procesov v timih in skupinah za učinkovite sodelovanje in vodenje timskega dela
 • uporaba naprednih lingvističnih vzorcev za doseganje višjega nivoja učinkovitosti komunikacije
 • uporaba diagnostike tipologije ljudi za prepoznavanje sodelavcev
 • uporaba tehnik coachinga
 • razumevanje in uporaba tehnik modeliranja za razvoj lastnih vzorcev in tehnik
 • prezentiranje in učinkovito podajanje informacij

NLP Center - Gaber MaroltGaber Marolt

Je trener nevrolingvističnega programiranja z mednarodnim certifikatom INLPTA in Mojster praktik, mentor, coach in poslovni svetovalec. Po izobrazbi univerzitetni diplomirani ekonomist z Executive MBA poslovne šole Cotrugli.

Je iskriv predavatelj z več kot dvajsetletno prakso vodenja kreativnih timov in z bogatimi podjetniškimi ter poslovnimi izkušnjami.

 • Petek, sobota 22.in 23. 11. 2019
 • Petek, sobota 13. in 14. 12.
 • Petek, sobota 17. in 18. 1. 2020
 • Petek, sobota 7. in 8. 2.
 • Petek, sobota 6. in 7. 3.
 • Petek, sobota 27. in 28. 3.
 • Petek, sobota 17. in 18. 4.
 • Petek, sobota 8. in 9. 5.
 • Petek, sobota 29. in 30. 5.

Organizator si pridružuje pravice do spremembe terminov.

Kotizacija za NLP Mojster Praktik znaša 1.450 €.

Cena je brez DDV, ker nismo zavezani za davek.

V kotizacijo je vključeno:

 • Udeležba na treningu, mapa z gradivom
 • Prigrizki in pijača med treningom
 • INLPTA certifikat

Plačilni pogoji

Kotizacijo je potrebno po prejemu predračuna poravnati najmanj tri dni pred začetkom programa.

Možnost plačila na 8 obrokov. Prvi obrok se poravna tri dni pred pričetkom programa.

Za proračunske porabnike veljajo plačilni pogoji v skladu z zakonodajo.

10% popust za prijavo do 22. 10. 2019.

5% popust za predplačilo do 12. 11. 2019.

Popusti se seštevajo!

Pogoji odpovedi izobraževanja

S prijavo se obvezujete, da boste poravnali celotno kotizacijo za udeležbo na izobraževanju po pogojih v ceniku oz. po ponudbi za posamezno izobraževanje. To velja tudi takrat, kadar gre za izobraževanje v sklopih, ko udeleženec, kadarkoli po začetku izobraževanja preneha obiskovati izobraževanje.

Pred začetkom izobraževanja lahko pisno odpoveste svojo udeležbo najkasneje pet delovnih dni pred pričetkom izobraževanja. Po tem datumu zaračunavamo 30% kotizacije za administrativne stroške, za neudeležbo brez odjave pa zaračunavamo kotizacijo za celotno izobraževanje. Kotizacija ni prenosljiva na druge termine oz. osebe. V primeru bolezni ali nesreče udeleženca ali družinskega člana priznamo nižje plačilo, če je odpoved pisna in z ustreznimi dokazili. V tem primeru zaračunamo 40€ manipulativnih stroškov, stroške gradiva ter sorazmeren delež ur že izvedenega izobraževanja pretečenih od pričetka do upravičene odpovedi udeležbe.

V primeru premajhnega števila prijav ali iz drugih objektivnih razlogov si pridružujemo pravico do odpovedi posameznega izobraževanja ali spremembe terminov. V primeru odpovedi izobraževanja s strani organizatorja morebitno že vplačano kotizacijo brezobrestno povrnemo v roku štirinajst dni od obvestila odpovedi.

Zakaj NLP center?

Odlike NLP centra

Nudimo enega najkvalitetneših NLP programov po mednarodnem standardu INLPTA.

Zaupali so nam že mnogi. Še vi se pridružite naši zadovoljnim diplomantom in postanite lastnik certifikata NLP Praktik.

Trenirajte z našima priljubljenima in izkušenima trenerjema, Gabrom Maroltom in Marjanom Račnikom.

NLP center - kakovost zagotovljena

Dober glas seže v deveto vas – mnenja zadovoljnih strank

“Dolgo časa nisem razumel in tudi ne verjel, v pomen izreka: “Svet spremeniš tako, da najprej spremeniš sebe.” Zdaj, po prvih NLP usposabljanjih, pa začenjam spoznavati, koliko potenciala ima še vsak v sebi in koliko ovir je pravzaprav v nas samih, ki nam preprečujejo, da bi se lahko premaknili naprej v odnosih, karieri, osebni rasti. NLP je nabor orodij, ne za druge, ampak za nas same, s katerimi si lahko, med drugim, uredimo svojo nezavedno podstrešje. Včasih se stvari enostavno ne morejo zgoditi, ker jih sami sabotiramo. Zdaj vem zakaj do tega prihaja in vem tudi kako te ovire odpraviti. Zato vsem, ki se želite premakniti naprej v življenju, toplo priporočam NLP izobraževanja.”

Dr. Boris Vodopivec, Novo mesto

“Želela sem si spremembe. Spremembe v razmišljanju, dojemanje sebe, drugih in sveta. Zasledila sem NLP delavnico in se prijavila. Od takrat naprej je NLP postal del mojega življenja. Trenerji NLP center so mi svet NLP-ja prikazali na zabaven in praktičen način. Definitivno ena mojih boljših odločitev. Priporočam vsem, ki si v življenju želijo spremembe in osebne rasti.”

Maja, Maribor

“NLP sem v tuji literaturi spoznal že več let nazaj. Od takrat sem si vedno želel obiskati NLP tečaj in ga podrobneje spoznati. S partnerko sva zasledila, da trenerji NLP center organizirajo tečaj v Mariboru. Šla sva na predstavitveno predavanje in se zaljubila v NLP. Obvladanje NLP veščin mi pomaga tako na zasebnem kot poslovnem področju. Priporočam vsem!”

Marko, Maribor

“S prijavo na NLP Praktik sem sprejela sigurno ENO izmed boljših odločitev. Škoda, da ne že prej, ker bi mi bilo v perečih, težjih trenutkih življenja veliko lažje, saj bi poznala tehnike kako jih lažje preiti.

Skozi predavanja teden za tednom spoznavaš in dobivaš drugačne poglede na določene stvari, ki jih nekako intuitivno delaš v življenju in jih nadgrajuješ. Delamo res veliko uporabnih vaj, kjer takoj vidiš da zadeva funkcionira in  tako nekatere tehnike lahko delaš vsakodnevno nekatere manj. Všeč mi je tudi da imamo 3 različne trenerje, ki ti vsak skozi svoje življenjske zgodbe ponazarja, ti pomaga in te vodi do tvojih malih in velikih zmag! Tudi skupine so oblikovane tako, da se v njej najdejo ljudje iz različnih delovnih, življenjskih okolji in pred njimi velikokrat nimaš zavor. Klima je res super.

Vsakemu rečem, naj ne okleva in razmišlja, ker boš tako znanje uporabljal vse svoje življenje in vsakodnevne zmage znajo biti res sladke!!!”

Daša Repina, Kranj

“NLP Praktik te spremeni, če kaj, potem zagotovo to. Je potovanje in odkrivanje sebe. Je postavljanje vprašanj, ki niso vedno prijetna, premagovanje samega sebe in poskušanje vedno novih stvari. Nekatere so ti takoj domače, za druge je potrebno veliko truda. Verjamem, da v življenju pride čas, ko je um pripravljen na vse to. In s pravo ekipo kot so Gaber, Helena in Suzana je to popotovanje enkratna, super izkušnja.”

Petra, Ljubljana

“Veliko sem slišala o NLP in tako sem se 2014 odločila za NLP Diplomo. Izobraževanje je bilo zelo zanimivo, zabavno in polno presenečenj. Veliko sem se naučila in preizkusila svoje sposobnosti. Tudi v skupini smo se zelo dobro ujeli tako, da je bilo delo, raziskovanje sebe, svojih izkušenj prava dogodivščina. Tudi sedaj večkrat pregledam gradivo predvsem tista področja, kjer menim, da se še moram veliko naučiti.

Nova znanja sem takoj prenesla v šolsko prakso in nekatere vsakodnevne odločitve lažje sprejemam in bolje razumem.”

Nataša, Ptuj

“Na seminar NLP-ja na delavnico NLP centra sem se prijavila iz radovednosti, saj sem se v zadnjem času večkrat srečala s to temo. Nisem imela posebnih pričakovanj, bila pa sem odprtega duha, da spoznam in preizkusim področje.

Ekipa NLP centra je presegla moja pričakovanja. Hvaležna sem zato izkušnjo. Veselim se že, da bom lahko svoje znanje NLP-ja poglobila na nadaljevalnih seminarjih.”

Metka, Celje

Zaupajo nam tudi: