"S pravimi veščinami je starševstvo najlepša stvar, četudi trenutno občasno izgubljate živce."

Gaber Marolt

Naj ste učitelj ali starš, vse kar naredite za otroke, naredite za njih z najboljšimi nameni. Narediti želite vse, da bodo zdravi, srečni, zadovoljni in uspešni. S pomočjo NLP boste spoznali orodja in tehnike, ki vam bodo služile pri delu z otroci, vam ga olajšale in vam in otrokom prinesle več uspeha in veselja.

Nedvomno se večkrat sprašujete, kako se lahko z vašim otrokom bolj povežete in dosežete, da se bodo vse naučili, opravili vso njihovo delo in imeli posluh za to, da morate tudi vi opraviti svoje obveznosti in rabite tudi nekaj časa zase?

Mogoče ste celo že čisto obupani in se vam zdi, kot da vas le redko razumejo, kaj jim želite povedati oziroma kaj želite od njih? Veliko staršev se spopada s to uganko in ta vprašanja se sprašujejo mnogi.

Vabimo vas, da se nam pridružite na uvodnem BREZPLAČNEM webinarju Vzgoja in učenje z manj stresa, na katerem vam bomo podali nekaj uporabnih nasvetov, kaj lahko naredite, da boste lažje opravili delo z vašimi otroci in da bodo raje naredili to, kar od njih želite. Prvo predvajanje webinarja si je ogledalo več kot 4000 staršev in njihovi odzivi so bili izjemno pozitivni.

Na webinarju boste razvili veščine pozitivne komunikacije, s katero boste z otroci lažje in učinkoviteje komunicirali. Naučili se boste  lažje zbirati besede, ki prinašajo rezultate, ki jih želite (da otroci »ubogajo«). Spoznali boste, kako vaše pozitivne misli pozitivno vplivajo na vedenje otrok. Predstavili vam bomo orodja za večje sodelovanje otrok oziroma kako lahko pomagate otroku prevzeti nadzor nad seboj, da razvija neodvisnost in odgovornost.

Na delavnici boste izvedeli, kdaj vas bodo otroci raje ubogali, kako je dobro, da se počutite, da vam bodo otroci sledili in kdaj boste morali vi slediti njim.
Naučili se boste, kako vplivati na svoje in njihovo počutje, kako uskladiti pričakovanja otroka z vašimi (ali obratno) in seveda, kako prepoznati učni stil otroka, kako prepoznati svojega in kako ravnati potem.

Delavnica je namenjena:
– staršem vrtčevskih in osnovnošolskih otrok,
– vzgojiteljem in učiteljem,
– vsem, ki želijo, da bi se njihovi otroci lažje in bolje učili.

Tudi vi boste lahko posredovali svoje izzive in potrudili se bomo, da jih »obdelamo« čim več v tem in prihodnjih webinarjih.

Po prijavi boste na mail prejeli povezavo za ogled. Če maila niste prejeli, prosimo preverite pravilnost vpisanega e-naslova, ki ste ga vnesli ob prijavi, ali pa v svojem poštnem predalu preverite tudi razdelek “Promocije”

Število mest je omejeno!

CILJI delavnice:

  • Naučili se boste z otroci komunicirati pozitivno in povedati kar želite na način, da bodo otroci to lažje sprejeli.

  • Spoznali boste, da je ena najpomembnejših stvari, kako se v procesu počutite vi, saj se to zelo močno odraža na obnašanju vaših otrok.

  • Izvedeli boste, kaj je najpomembnejši element v vaši komunikaciji, zaradi katerega vam bodo vaši otroci prisluhnili.

  • Spoznali boste, da sporočamo na različnih komunikacijskih kanalih in da je pomembno, da se znamo drug drugemu prilagoditi.

  • Dobili boste nekaj konkretnih nasvetov, kako premagati izzive pri posameznih učnih težavah.

O Gabru Maroltu

Gaber Marolt, Master Trainer NLP z mednarodnim certifikatom INLPTA, ki predstavlja najzahtevnejši standard NLP treningov. Je tudi NLP Master coach, ki izvaja coaching na poslovnem in osebnem področju. Je eden najbolj aktivnih NLP trenerjev pri nas in izvaja treninge v Mariboru, Celju in Ljubljani. Odlikuje ga izjemna širina, odprtost in duhovitost. Njegovi treningi so odlična interaktivna izkušnja za vse udeležence.

Predava v slovenskem, angleškem, hrvaškem ter srbskem jeziku. V zadnjih letih je vedno bolj aktiven tudi v tujini, kjer mu prav tako priznavajo izjemno strokovnost in duhovit ter zabaven pristop k učenju.

Je član mednarodnih zvez INLPTA, ANLP ter slovenskih združenj SNLP in Slovenskega coaching združenja.

Gaber Marolt

je mednarodni NLP Master trener z INLPTA in ANLP certifikati, ki predstavljata najvišje standarde s področja NLP Izobraževanj.

Je tudi NLP Master Trainer in Master coach in deluje tako na poslovnem področju kot osebnem področju – razvade, partnerstva, osebni razvoj in druga področja.

Šolal se je pri najboljših trenerjih NLP-ja in osebnega napredka nasploh, Wyatu Woodsmallu, Richardu Bandlerju, Tonyu Robbinsu in drugih.