Katja Prkič

"Tuji jezik odpira marsikatera vrata in je kot tak izredno pomembno orodje na vaši poslovni kot osebni poti – je orodje, ki služi lahko vsakomur – ne glede na starost, znanje ali celo talent. Tujega jezika se lahko naučimo vsi."

Katja Prkič

  • Se vam večkrat zgodi, da si želite osebi iz tujine (ali pa na potovanju) tako zelo nekaj reči, se z njim nekaj dogovoriti, mu pojasniti, pa enostavno zablokirate, zmrznete?

  • Se ob poskusu pogovora v tujem jeziku ne spomnite več niti osnovnih besed ali ne uspete sestaviti niti preprostega stavka, kaj šele cele misli?

Potem je webinar Kako se učiti angleščine in za vedno premagati strah pred komuniciranjem v angleščini za vas odlična izbira!

Na tej 20-minutni delavnici vas bo predavateljica Katja Prkič naučila, kako popolnoma ovreči strahove, ki spremljajo proces učenja tujega jezika. Dotaknila se bo tudi komunikacije v tujem jeziku in vam pojasnila, zakaj je tako težko vzpostaviti prvi stik in spregovoriti v tujem jeziku – in kako le-to vseeno narediti, kljub temu, da nas je strah.

Tujega jezika se lahko nauči vsak!