Investirajte v znanje

»Postanite FINANČNO NEODVISNI ter tako enkrat za vselej svoj čas in energijo namenite stvarem, ki vas resnično veselijo.«

Marko Štefanec

 • Tudi vi razmišljate, kaj lahko kupite in kaj ne, zato da pridete skozi mesec?

 • Bi si radi samo brezskrbneje privoščili večje nakupe, počitnice v tujini, boljši avto in kvalitetno izobraževanje?

 • Bi radi manj delali za enako denarja ali in zaslužili več z enako dela?

 • Ali pa bi delali samo tisto, kar vas veseli?

 • Bi bili radi prepričani v svojo finančno prihodnost?

Izkoristite edinstveno priložnost in spoznajte, kako boste dosegli osebno in finančno neodvisnost. S svojimi bogatimi znanji in izkušnjami vam bosta pomagala Marko in Gaber, ki sta poslovneža vsak že več kot 20 let. S svojimi programi sta do sedaj uspešno pomagala že mnogim stopiti na pot osebnega razvoja ter osebne in finančne svobode.

Združila sta svoje moči in pripravila odličen webinar, ki vam bo dal mnoge odgovore na to, kam investirati svoj denar, kako nadgrajevati svoje znanje in ga spremeniti v denar. Usmerila vas bosta na pot finančne neodvisnosti, na kateri vam bo zagotovo uspelo.

Na webinarju vam bosta pomagala, da boste razmišljali o svojem finančnem načrtu. Katere korake boste naredili, da do tega pridete? Katere so pasti, ki vam lahko preprečijo uspeh?

Webinar je za vas popolnoma BREZPLAČEN, edina investicija je vaš ČAS. Vabljeni, da posvetite eno uro časa za svojo finančno prihodnost in osebni razvoj ter se opremite z novimi znanjem in nasveti. Postanite zadovoljnejši in samozavestnejši!

O Marku Štefancu

Marko je mednarodni predavatelj, z bogatimi podjetniškimi izkušnjami, odličen manager, vodja, osebni coach ter coach prodajnim timom.

Je oseba, ki zna tudi zelo zapletene stvari predstaviti in povedati na iskriv, enostaven ter razumljiv način.

V finančni industriji je aktiven že več kot 17 let in v tem času je pridobil mnoga znanja tako v Sloveniji kot tudi na različnih izobraževanjih po vsem svetu. Sedaj ta znanja aktivno in zelo uspešno uporablja pri vodenju ter zaščiti financ kot tudi vodenju podjetja.

Znanja komunikacije, veščine prodaje, javnega nastopanja, upravljanja s človeškimi viri, nevrolingvističnega programiranja, upravljanja s časom, marketinga, miselne naravnanosti in  osebnega razvoja uporablja za kreiranje novih priložnosti zase kot tudi za ljudi okoli sebe.

Vrednote kot so družina, zdravje, iskrenost, delavnost, pogum in predanost ga uvrščajo med enega najbolj priljubljenih mentorjev, ki zna navdušiti, motivirati in predvsem povezati ljudi, da lahko kot skupina ali kot posameznik dosegajo željene rezultate.

Pomaga tako mladim in tudi tistim z izkušnjami pri boljšem razumevanju podjetniškega razmišljanja in ustvarjanju boljše prihodnosti.

Njegova največja želja je, da bi ljudje postali FINANČNO NEODVISNI ter tako enkrat za vselej svoj čas in energijo namenili stvarem, ki jih resnično veselijo.

O Gabru Maroltu

Predavatelj z bogatimi podjetniškimi in poslovnimi izkušnjami. Je trener nevrolingvističnega programiranja z mednarodnimi certifikati INLPTA in ANLP, ter INLPTA in SNLP master coach Ima več kot petindvajset let podjetniških in vodstvenih izkušenj in je kot vodja kreativnih timov za svoje delo na področju avdio-vizualnih umetnosti s kolegi prejel več odmevnih nagrad. Je izrazito interdisciplinaren in združuje izkušnje s področij vodenja podjetij, finančnega in davčnega področja, področja osebnih financ, računovodstva, področja prodaje, IT, nabave, optimizacije delovnih procesov, HR in regulative, sestavljanja timov in internega komuniciranja. Sebe opisuje kot katalizatorja poslovnih idej, povezovalca, učinkovitega vodjo in sodelavca.

Nevrolingvistično programiranje uporablja kot orodje za ustvarjanje novih priložnosti, za osebni razvoj sebe in drugih ter ohranjanje in vzpostavljanje ciljne naravnanosti podjetja in timov. Je iskriv predavatelj, ki v svoja izvajanja vključuje praktične primere iz svojih bogatih izkušenj z različnih področij. Svojo motivacijo prenaša na slušatelje, ki nova znanja lahko takoj preizkusijo v praksi v vsakodnevnem delovanju.

Webinar je namenjen:

 • Vsem, ki želite investirati v svoje znanje.
 • Vsem, ki želite stopiti na pot finančne neodvisnosti in se želite ob tem izogniti napakam, ki vam lahko to preprečijo.
 • Tistim, ki želite stopiti na pot osebnega razvoja in osebne svobode.

Mnenje Tomaža Podvršnika, Čistilni servis Podvršnik d.o.o.:

“Ko podjetje raste tako hitro kot naše, ko smo v dveh letih prišli s 5 na 20 zaposlenih in nimaš poprej izkušenj in znanj o vodenju ljudi, je NLP odlično orodje, kako ozavestiti in izboljšati lastno vedenje in posledično vedenje zaposlenih. NLP nudi optimalne načine, s katerimi lahko dosežemo vrhunske rezultate, saj imamo v sebi vse, kar potrebujemo za kakršnekoli spremembe. Ob poznavanju pravih tehnik postane vodenje kolektivabistveno lažje! Hvala Gabru za odlično vodeno delavnico.”

CILJI webinarja:

 • Izvedeli boste, kam investirati svoj čas in denar, da boste imeli VEČ od tega.

 • Spoznali boste, kako doseči finančno svobodo in kaj to sploh pomeni?

 • Pokazali vam bomo, kaj so glavne nevarnosti za vašo finančno blagostanje in kako se izogniti najpogostejšim napakam na poti k boljšemu finančnemu stanju.

 • Izvedeli boste tudi, kako nadgraditi svoje znanje, da ga boste lahko podajali drugim in od tega zaslužili.

 • Izvedeli boste, kakšna miselnost vas bo pripeljala do več denarja in katere tehnike je potrebno uporabiti, da to dosežete.

 • Spoznali boste tudi, da potrebujete coacha in zakaj vam lahko tudi tu naša trenerja pomagata.