Investirajte v znanje

»Postanite FINANČNO NEODVISNI ter tako enkrat za vselej svoj čas in energijo namenite stvarem, ki vas resnično veselijo.«

Marko Štefanec

  • Tudi vi razmišljate, kaj lahko kupite in kaj ne, zato da pridete skozi mesec?

  • Bi si radi samo brezskrbneje privoščili večje nakupe, počitnice v tujini, boljši avto in kvalitetno izobraževanje?

  • Bi radi manj delali za enako denarja ali in zaslužili več z enako dela?

  • Ali pa bi delali samo tisto, kar vas veseli?

  • Bi bili radi prepričani v svojo finančno prihodnost?

Izkoristite edinstveno priložnost in spoznajte, kako boste dosegli osebno in finančno neodvisnost. S svojimi bogatimi znanji in izkušnjami vam bosta pomagala Marko in Gaber, ki sta poslovneža vsak že več kot 20 let. S svojimi programi sta do sedaj uspešno pomagala že mnogim stopiti na pot osebnega razvoja ter osebne in finančne svobode.

Združila sta svoje moči in pripravila odličen webinar, ki vam bo dal mnoge odgovore na to, kam investirati svoj denar, kako nadgrajevati svoje znanje in ga spremeniti v denar. Usmerila vas bosta na pot finančne neodvisnosti, na kateri vam bo zagotovo uspelo.

Na webinarju vam bosta pomagala, da boste razmišljali o svojem finančnem načrtu. Katere korake boste naredili, da do tega pridete? Katere so pasti, ki vam lahko preprečijo uspeh?

Webinar je za vas popolnoma BREZPLAČEN, edina investicija je vaš ČAS. Vabljeni, da posvetite eno uro časa za svojo finančno prihodnost in osebni razvoj ter se opremite z novimi znanjem in nasveti. Postanite zadovoljnejši in samozavestnejši!

O Marku Štefancu

Marko je mednarodni predavatelj, z bogatimi podjetniškimi izkušnjami, odličen manager, vodja, osebni coach ter coach prodajnim timom.

Je oseba, ki zna tudi zelo zapletene stvari predstaviti in povedati na iskriv, enostaven ter razumljiv način.

V finančni industriji je aktiven že več kot 17 let in v tem času je pridobil mnoga znanja tako v Sloveniji kot tudi na različnih izobraževanjih po vsem svetu. Sedaj ta znanja aktivno in zelo uspešno uporablja pri vodenju ter zaščiti financ kot tudi vodenju podjetja.

Znanja komunikacije, veščine prodaje, javnega nastopanja, upravljanja s človeškimi viri, nevrolingvističnega programiranja, upravljanja s časom, marketinga, miselne naravnanosti in  osebnega razvoja uporablja za kreiranje novih priložnosti zase kot tudi za ljudi okoli sebe.

Vrednote kot so družina, zdravje, iskrenost, delavnost, pogum in predanost ga uvrščajo med enega najbolj priljubljenih mentorjev, ki zna navdušiti, motivirati in predvsem povezati ljudi, da lahko kot skupina ali kot posameznik dosegajo željene rezultate.

Pomaga tako mladim in tudi tistim z izkušnjami pri boljšem razumevanju podjetniškega razmišljanja in ustvarjanju boljše prihodnosti.

Njegova največja želja je, da bi ljudje postali FINANČNO NEODVISNI ter tako enkrat za vselej svoj čas in energijo namenili stvarem, ki jih resnično veselijo.