• Ali bi želeli na svojo samostojno poslovno pot,
  a ne zberete poguma?

 • Imate izzive v partnerstvu ali pri vzgoji otrok?

 • Je v vašem življenju vse ok in si želite novih znanj,
  ki bi vas izstrelila med zvezde?

 • Ali mogoče še ne najdete prave smeri v življenju?

 • Ali je za vami lepa kariera,
  pa ne veste kam naprej?

Naredite prvi korak in stopite na pot uspeha z online delavnico Do uspeha z NLP!

URESNIČEVANJE

OSEBNIH CILJEV

SAMOZAVEST,

SAMOZAUPANJE

NOVA VEDENJA

IN NAVADE

ODPRAVLJANJE

NEZAŽELENEGA

IZBOLJŠANJE

KOMUNIKACIJE

Spoznali boste, da je NLP verjetno najbolj učinkovita metoda za pridobivanja več samozavesti, sprejemanje boljših odločitev, večjo motiviranost. Je znanje, kako doseči v življenju dolgoročne pozitivne spremembe, kako biti (še) uspešnejši, kako biti gospodar svojih občutkov, ugotoviti, kaj si zares želite v življenju in kako to tudi doseči.

NLP je že nekaj desetletij vodilno orodje za osebni razvoj. Nevrolingvistično programiranje – NLP je proces modeliranja zavednih in nezavednih vzorcev, ki jih imamo, vsak drugačne, z namenom, da lahko bolje uresničujemo svoje potenciale. NLP raziskuje, kaj počnejo uspešni ljudje. Kako komunicirajo, kako vzpostavljajo odnose, kako dosegajo cilje in kaj drugega še počno, da so uspešni.

Razvil se je na podlagi modelov nekaj zelo uspešnih in učinkovitih psihoterapevtov, tem pa je dodano modeliranje izjemnih posameznikov z najrazličnejših področij, pa naj bo to vrhunski posel, vrhunski šport, politika, umetnost in še kaj. Vsem modelom je skupno predvsem eno – delujejo! In kar je še boljše – spoznanja iz modeliranja uspešnih oseb lahko prenesete tudi vi v vaše življenje!

Spoznajte nove metode na poti do boljšega življenja

S prijavo na webinar Do uspeha z NLP boste tudi vi začutili, kako vam bomo NLP izboljšal življenje. z NLP boste razvili večjo čustveno svobodo, izboljšali vašo komunikacijo, ljudje vam bodo bolj prisluhnili in razumeli, vzpostavili boste boljše odnose z vašimi sodelavci, nadrejenimi, domačimi in drugimi.

Dosegali boste svoje cilje, se znebili strahov in neuporabnih, negativnih občutkov.

Do uspeha z NLP ni le predstavitev, je čisto pravi NLP trening. Že na tem treningu boste pridobili veliko zelo uporabnih znanj in tehnik in prepričali se boste, da je NLP pravo izobraževanje za vaš razvoj, uspeh in srečo.

nlp-center-gaber-marolt-INLPTA-01

Naši treningi so zabavni, sproščujoči in nabiti z energijo

Mnenja udeležencev

“V letu 2018 sem v življenju naredila pomemben korak –pustila sem dolgoletno službo in se podala na samostojno poslovno pot. Močno verjamem, da sem ravno z znanjem in pridobljenimi veščinami na NLP delavnicah pri Gabru Maroltu dobila še dodatno motivacijo in pogum, da sem se odločila za takšen korak, s katerim sem dobesedno zacvetela in začela polno živeti svoje življenje, ter delati svari, ki me veselijo. Svoje znanje sem nadgradila še z obiski delavnic NLP Mojster Praktik, načrtujem pa tudi naslednji korak – nadaljevati trening za naziv NLP trener. Gaber je odličen predavatelj in mentor, z veseljem obiskujem njegove delavnice.”

Tinkara, Polzela

“Želela sem si spremembe. Spremembe v razmišljanju, dojemanje sebe, drugih in sveta. Zasledila sem NLP delavnico in se prijavila. Od takrat naprej je NLP postal del mojega življenja. Trenerji NLP center so mi svet NLP-ja prikazali na zabaven in praktičen način. Definitivno ena mojih boljših odločitev. Priporočam vsem, ki si v življenju želijo spremembe in osebne rasti.”

Maja, Maribor

Kaj vam prinaša NLP?

NLP vam bo prinesel pozitivne spremembe na naslednjih sedmih področjih:

1. MOTIVACIJA IN DOSEGANJE CILJEV
Našli boste svojo motivacijo, našli notranje vire in uresničili vaše cilje, tudi tiste največje.

2. MEDSEBOJNI ODNOSI
Izboljšali boste odnose z ljudmi iz vaše okolice. Spoznali boste, kako lahko osebne in poslovne odnose naredite bogatejše in boljše za vse sodelujoče, bodisi z vašimi sodelavci, nadrejenimi, strankami in drugimi.

3. RAZČISTITE Z VAŠO PRETEKLOSTJO
Pustili boste negativno preteklost za sabo in si dovolili, da v bodočnosti živite pozitivna izkušnje in močna doživetja, ki vas bodo bogatila.

4. STRAHOVI
Odpravili boste svoje strahove in postali odlični tudi v tistih situacijah, ki so vas navdajale s tesnobo. Postali boste uspešnejši.

5. KOMUNIKACIJA
Raziskali boste umetnost odlične in učinkovite komunikacije. Svojim idejam in znanjem lahko daste možnost realizacije in jih učinkovito in uspešno komunicirate.

6. DOŽIVETJA V PRIHODNOSTI
Pred vami je vsa bodočnost in zgradite si tako, ki vas bo navduševala in vas bogatila s čudovitimi občutki. Na svojo novo prihodnost glejte z vsem svojim srcem.

7. VESELJE
Zgradite si tako življenje, da se bo veselje naselilo v vas in v ljudeh okoli vas.

Gaber Marolt

“To je samo izsek iz velikega nabora odličnih veščin, ki se jih boste naučili na NLP treningu. Spoznajte, kaj vse se še lahko naučite in kako boste te nove spretnosti uporabili pri vaših življenjskih izzivih.”

Pričevanje v obliki izkušenj naših udeležencev

Ko v vas ni dovolj avtoritete

Udeleženka se je NLP treninga udeležila zato, ker ji je manjkal pogum, da uveljavlja svojo avtoriteto. V zelo kratkem času je bila postavljena za vodjo treh enot in priznati si je morala, da so zaposleni (okrog 30 oseb) kar »vozili« z njo. Enostavno se je razdajala za druge, za službo, vse je želela postoriti sama, beseda NE ni obstajala. Na NLP treningu se je pričela zavedati, da potrebuje spremembo.

Danes naloge samozavestno razdeli in tudi pričakuje, da so storjene. Kdaj pa kdaj še ostro nastopi in uporabi besedo ZAHTEVAM. Prej je enostavno delovala premilo in nesamozavestno, kar so drugi občutili in to izkoristili.

Kako bom lahko uporabil(a) NLP?

Znanje NLP vam bo omogočilo nov pogled na vašo komunikacijo in odnose v karieri, podjetništvu ali v službi. Izboljšali boste tudi odnose doma, z otroci, partnerji in drugimi domačimi. Z NLP boste v svojem življenju:

 • Dosegli večjo motivacijo in lažje dosegali svoje cilje, tudi tiste, največje.

 • Odpravili omejujoča prepričanja in strahove, ki vas ovirajo v življenju.

 • Spoznali, kako boste v vaše življenje naselili boljše odnose, več sreče, več uspeha in tudi več denarja.

 • Spremenili vaše misli tako, da se boste počutili uporabno v vsaki situaciji.

 • Izboljšali svojo komunikacijo in imeli več možnosti vpliva.

 • Dosegli lepšo samopodobo, osrediščenost in notranji mir.

 • Spoznali zanimive in zabavne ljudi ter NLP trenirali z izjemnim trenerjem.

 • Spremenili vaše misli tako, da se boste počutili uporabno v vsaki situaciji

 • Spremenili vaše misli tako, da se boste počutili uporabno v vsaki situaciji

Zakaj se udeležiti izobraževanja prav na NLP Centru?

 • Ker treninge izvaja Gaber Marolt, eden izmed le treh slovenskih Master Trainerjev (najvišji naziv, ki ga je možno pridobiti v NLP izobraževanju).

 • Izvajamo enega najbolj strokovnih treningov nasploh.

 • Treninge izvajajo NLP trenerji z mednarodnimi izkušnjami.

 • Redno vključujemo svetovne novosti s področja NLP in nevrologije.

 • Naši udeleženci dosežejo zavidljive osebne in poslovne rezultate.

 • Smo aktivni tudi v največjih slovenskih podjetjih in izobraževalnih ustanovah.

 • So treningi zabavni, sproščeni in duhoviti.
 • Ste nam pomembni vi in treninge naredimo učinkovite za vas!

Pričevanje v obliki izkušenj naših udeležencev

Starši in mi

Udeleženka je na enem izmed uvodnih srečanj potožila, da je njena mama nepopravljiv pesimist. Vse otroštvo, vso mladost je poslušala eno in isto; tega ne boš zmogla, v to se ne spuščaj, tega ne zmoreš, to je težko itd. Rezultat je bil njeno dokazovanje mami, da zmore. A ko je zmogla, ni bilo pohvale. Tu ji je bil k sreči opora oče, ki jo je vedno v vsem podpiral in motiviral. In jo še danes.

Dolga leta se je ukvarjala s tem, zakaj jo mama ne ceni, zakaj je črnogleda, kaj je z njo narobe, zakaj vidi v vsaki stvari negativno. Prišlo je do tega, da se ji začela izogibati, bežala je od nje. Dokler ni tega enostavno sprejela. Da tako enostavno je in tako bo. Te teme se je s sotečajnico dotaknila tudi med izvajanjem NLP tehnik in sedaj mamo sprejema takšno kot je. »Jaz sem o.k., mama je o.k.« je sedaj njeno vodilo.

Za marsikoga bo NLP pomenil tudi karierno možnost. Z nadaljevanjem izobraževanj lahko postanete coach v vašem obstoječem podjetju ali odprete svojo dejavnost. Seveda vam bo v vaši obstoječi dejavnosti NLP odprl dodatne, nove možnosti in neizmerno povečal vašo učinkovitost, uspešnost in tudi finančno izboljšanje.

NLP Diploma

Treninge izvajamo v manjših skupinah

Do uspeha z NLP

Organiziramo tudi dogodke za večje skupine tečajnikov

Kako naprej po ogledu webinarja Do uspeha z NLP?

NLP izobraževanje ima več stopenj, ki se nadgrajujejo in dopolnjujejo. Najprej se lahko udeležite prve in osnovne stopnje in s tem postanete NLP Praktik. Izobraževanje NLP Praktik praviloma traja skoraj šest mesecev in preko 130 pedagoških ur. Sicer samo trajanje lahko variira glede na vsebine, kurikulum pa je predpisan s strani certifikatskih organizacij, ki zagotavljajo enotne standarde NLP izobraževanj. Ena izmed njih je INLPTA.

Obstaja tudi krajši izsek NLP Praktika. To je NLP Diploma. Ta ponuja osnove in prikaz nekaj tehnik. Namenjena je predvsem tistim, ki raje začnete z manjšimi koraki in bi se radi prepričali, da ste na pravi poti. Seveda je NLP Diploma tudi finančno ugodnejša, čeprav šele NLP Praktik pomeni zaokroženo in celostno NLP znanje na osnovnem nivoju.

Za uspešno končanje izobraževanj NLP Diploma in NLP Praktik podeljujemo INLPTA Certifikat, ki vam bo odprl marsikatera vrata in požel zadovoljstvo večine kadrovikov.

Znanje NLP Praktik lahko nadgradite z nadaljevanjem z NLP Mojster Praktik, kasneje pa se lahko odločite tudi za kariero NLP Coacha ali Trenerja. Coaching je vedno bolj popularen in dobrega Coacha ceni vedno več podjetij tudi pri nas. Kar je tudi logično, saj lahko v visoko konkurenčnem poslovnem okolju, podobno kot v športu, pričakujete vrhunske rezultate samo z dobrim trenerjem.

V NLP Centru izvajamo vse omenjene NLP programe, NLP Praktik, NLP Diploma in NLP Mojster praktik, na voljo so tudi NLP Poslovna diploma in in-house programi za podjetja in organizacije.