V NLP Centru izvajamo naslednje delavnice:

Učenje in vzgoja otrok s pomočjo nevrolingvističnega programiranja – NLP 

CILJI delavnice:

  • Dosegli boste razumevanje zaznavnih kanalov in predstavnih sistemov v NLP in kako ti vplivajo na vašo komunikacijo z otrokom,
  • spoznali boste strategije učenja po NLP in kako le te lahko uporabljate doma in v razredu pri delu z otroci,
  • dobili boste konkretne nasvete in primere, kako postopati pri posameznih izzivih pri učenju vaših otrok,
  • razvili boste načine za ciljno in pozitivno komunikacijo za doseganje učnih in drugih ciljev doma in v razredu.

V zadnjem desetletju je NLP pridobil veljavo tudi na področju izobraževanja. Predvsem zaradi dejstva, ker učinkovito pomaga staršem, otrokom, učiteljem in vzgojiteljem ter seveda tudi študentom in odraslim razumeti način kako potekajo učni procesi.

Več…

Delavnica: Ustvarjajte uspehe!

Neuresničeni cilji lahko negativno vplivajo na samopodobo, na drugi strani pa uspeh kreira uspeh. Naš čut za nagib nas velikokrat preslepi in nam ne pove točno, v kateri smeri spirale uspeha se gibamo. Vsak pa si seveda želi potovati v smeri, ki vodi navzgor, k uspehu torej. Na delavnici bomo poskrbeli, da se boste gibali v pravi smeri, da si boste zastavili prave cilje, da boste poiskali vire, s katerimi boste zastavljene cilje tudi uresničili. Na delavnici boste spoznali metode zastavljanje ciljev iz nabora orodij nevrolingvističnega programiranja, ki jih uporabljajo mnogi najuspešnejši športniki, poslovneži in umetniki. Bodite uspešni v letu 2016!

Več…