PREDSTAVITVENA DELAVNICA

Coaching v šolstvu

torek, 13. 6. 2023 ob 20h (do 21h)

Online delavnica (Zoom)

torek, 13. 6. 2023 ob 20h

online delavnica (Zoom)

»Dostop mladih do coaching-a v šoli skriva neslutene možnosti ustvarjanja lepše in boljše družbe v prihodnosti.” Ivanka Jerman

Predavanje ponudi vpogled v moč coaching-a za mlade v prostoru in v času, kjer preživijo največ časa – v šoli. Skozi zgodbe o uspehu vam bosta predavatelja Ivanka Jerman in Gaber Marolt predstavila možnosti, kako lahko otroku/najstniku pomagamo k boljšemu uspehu v šoli, kako mu lahko pomagamo razviti notranjo motivacijo, kako ga lahko vodimo pri preseganju škodljivih družinskih vzorcev, kako lahko izboljšuje odnose in hkrati krepi svojo samopodobo in samozavest.

Preverite, zakaj predavateljica meni, da dostop mladih do coaching-a v šoli skriva neslutene možnosti ustvarjanje lepše in boljše družbe v prihodnosti.

Predavatelja vam bosta iz svoje dolgoletne prakse in izkušenj prikazala praktične primere intervencij in coaching-a v šoli.

Predstavitvena delavnica je namenjena:

  • Pedagoškim delavcem, ki želite pomagati otrokom in najstnikom krepiti njihov potencial.

  • Ravnateljem, specialnim pedagogom, socialnim delavcem, ki se želite seznaniti s prednostmi coachinga.

Na delavnici boste spoznali kako se coaching v praksi uporablja v pedagoškem procesu in na kakšen način poteka izobraževanje pedagoškega coacha. Na voljo bo tudi čas za vaša vprašanja.

Kdaj in kje?

  • 13. 6. 2023 ob 20. uri.

  • online preko Zoom-a.

Pomembno: preverite, če je slučajno naš mejl padel v spam. V tem primeru ga prestavite v inbox, prejeto, oziroma nastavite nlp-center.si za varnega pošiljatelja. V tem primeru boste normalno in brez težav prejemali naša sporočila.

Še bolje: vpišite svojo telefonsko številko in tudi na SMS boste prejeli pomembna sporočila in povezavo.

Obvezne so prijave preko obrazca in: se vidimo!

O predavateljici Ivanki Jerman:

Ivanka Jerman je NLP Trener in NLP Master Coach.

Svoje poslanstvo pri delu z otroki in najstniki opravljam kot učiteljica angleščine in francoščine v osnovni šoli. Pri nenehnem iskanju možnosti, kako novo generacijo ljudi opolnomočiti in jih uspešno voditi na poti k odkrivanju lastne vrednosti za skupnost, sem prepoznala NLP coaching, kot enega od najučinkovitejših pristopov.

Moja strast je tudi sistemski coaching za družine in pare.  Dolgo let sem se ukvarjala z borilnimi veščinami, natančneje s karatejem, iz katerega črpam neusahljive vire umetnosti življenja. Sem nositeljica črnega pasu, 2. dan. Nenehno izboljševanje sebe, odločen optimizem in nasmeh na obrazu so moje prepoznavne značilnosti.

O predavatelju Gabru Maroltu:

Gaber Marolt je Master Trener NLPja  (najvišji naziv v svetu NLP) in poslovni trener, ustanovitelj NLP centra, portala Vzgoja in učenje in programski direktor Mednarodne NLP in coaching konference. Jetudi Master Coach, prav tako INLPTA in mBIT coach.

Je avtor več publikacij, moje najobsežnejše delo do sedaj pa je Changing metaprograms in children s podočja NLP v vzgoji in poučevanju ter avtor uspešnice Vzgoja in učenje z manj stresa. Kot oče štirih otrok z dolgoletnimi izkušnjami pri upravljanju šolskih Javnih zavodov, sem odličen vir znanja in izkušenj, ki jih praktično povezujem z najmodernejšimi dognanji nevrologije in NLPja ter jih predajam tako staršem kot tudi raznovrstnim pedagogom.