Metalec morskih zvezd

Moški se je sprehajal po dolgi peščeni obali in opazil je dečka, ki je segel v pesek, pobral morsko zvezdo in jo vrgel nazaj v morje.

Mož je bližajoč se pozdravil: “Zdravo, kaj počneš?” Deček ga je pogledal in odvrnil: ”Morske zvezde mečem v morje”. “Zakaj mešeč morske zvezde v morje?”, je vprašal mož. “Plima jjih je vrgla na obalo. Če jih ne zmečem nazaj predno vzide sonce, bodo umrle”,  je bil odgovor. “Verjetno razumeš fant, da je tu kilometre obale in tisoče morskih zvezd. Nikoli ne boš mogel vseh vrniti v morje, enostavno jih je preveč. Tvoje metanje ne pomeni nič.” Deček je vljudno poslušal, nato pobral še eno zvezdo. Ko jo je zalučal v morje, je odvrnil : “Tej zvezdi pomeni”.

Gaber Marolt

Draga obiskovalka, dragi obiskovalec!

Dobrodošla na strani NLP center. Veseli nas, da se zanimate za coaching. S coachingom rešujemo probleme in izzive ljudem že od same ustanovitve. In to počnemo učinkovito. Ne glede na to, ali čutite izzive na osebnem področju, ali pa želite kot vodja podjetja ali oddelka dosegati boljše rezultate, izkoristiti tehnologijo in vložke  v podjetje, ali pa želite izvesti spremembe, za katere je nujno, da uspejo, je coaching tisti pristop, ki vas bo najbolj zanesljivo pripeljal do rezultata.

Postanite NLP Coach

Profesionalni coachi so izurjeni, da poslušajo in usmerjajo klienta k lastnim rešitvam skozi izdelan proces. Ena izmed glavnih spretnosti je prilagajanje svojega pristopa potrebam posameznikov oziroma podjetij ter jim pomagati odkriti strategije, ki jih bodo pripeljale do uspešne rešitve izzivov. Pomagajo jim zamenjati neproduktivne strategije in načine delovanja za bolj učinkovite, odpraviti ovire v prepričanjih, izoblikovati identiteto ter razvijati nove oblike učinkovitega vedenja.

60 uri izobraževalni program Postanite Coach je intenzivni trening s katerim boste pridobili znanje za učinkovito usmerjanje vaših klientov k novim možnostim in odličnim rezultatom.

Izobraževanje poteka v obliki interaktivne delavnice, kar zahteva sodelovanje udeležencev, torej vašo pozornost in mentalno prisotnost, za kar ima naš trener odlične reference! Je izkustveno naravnano, polno praktičnih primerov, ki bodo bodočim coachem v izjemno pomoč. S pomočjo vaj, skupinskega dela in preigravanja vlog se udeleženci naučijo veščin odličnega coacha. Ta znanja ponotranjijo in uspešno uporabijo v praksi.