"Tuji jezik odpira marsikatera vrata in je kot tak izredno pomembno orodje na vaši poslovni kot osebni poti – je orodje, ki služi lahko vsakomur – ne glede na starost, znanje ali celo talent. Tujega jezika se lahko naučimo vsi."

Katja Prkič

  • Se vam večkrat zgodi, da si želite osebi iz tujine (ali pa na potovanju) tako zelo nekaj reči, se z njim nekaj dogovoriti, mu pojasniti, pa enostavno zablokirate, zmrznete?

  • Se ob poskusu pogovora v tujem jeziku ne spomnite več niti osnovnih besed ali ne uspete sestaviti niti preprostega stavka, kaj šele cele misli?

Potem je webinar Kako se učiti angleščine in za vedno premagati strah pred komuniciranjem v angleščini za vas odlična izbira!

Na tej 20-minutni delavnici vas bo predavateljica Katja Prkič naučila, kako popolnoma ovreči strahove, ki spremljajo proces učenja tujega jezika. Dotaknila se bo tudi komunikacije v tujem jeziku in vam pojasnila, zakaj je tako težko vzpostaviti prvi stik in spregovoriti v tujem jeziku – in kako le-to vseeno narediti, kljub temu, da nas je strah.

Tujega jezika se lahko nauči vsak!

Izpolnite obrazec in si oglejte webinar

CILJI webinarja:

  • Udeleženci bodo ovrgli marsikateri predsodek glede tujega jezika, še posebej ta, da niso talent za jezik ali da so morebiti že prestari za učenje jezika.

  • Udeleženci bodo spoznali, da je jezik odlično orodje, ki jim lahko služi tudi takrat, ko ni popoln.

  • Udeleženci bodo spoznali načine oziroma metode, kako se lahko jezika naučijo na bolj pristen način (brez nepotrebnega reševanja nalog ali učenja na pamet).

O Katji PrkičKatja Prkic

Katja Prkič je diplomirala na Filozofski fakulteti kot univ. dipl. prevajalka angleščine in nemščine ter že skoraj takoj po študiju začela poučevati angleški jezik.

Svoje izkušnje si je pridobivala tudi kot učiteljica angleščine za vsa starostna obdobja, tudi za najmlajše, in vedno znova odkrivala nove metode za poučevanje jezika. Preučevanje in odkrivanje novih prijemov za usvajanje tujega jezika je njena velika strast.

Je izjemno energična predavateljica, ki s svojo energijo in strastjo svoje znanje prenaša na tečajnike in jih s tem zlahka in uspešno popelje v svet tujih jezikov.