Alumni skupina NLP Centra

Udeleženci ste že dalj časa spraševali, če bi se lahko občasno dobivali pri nas, lahko kdaj tudi online, in vzdrževali svoje znanje o tehnikah in modelih, ki ste se jih naučili na NLP Praktiku ali NLP Mojstru Praktiku.

In tako smo se v ekipi NLP centra dogovorili, da bomo organizirali enkrat mesečno srečanja, ki bodo namenjena našim NLPjevcem in kjer bomo vzdrževali stike, se pogovorili malo o vsem, predvsem pa boste spet slišali kaj novega z NLP področja, si podelili svoje izkušnje, preizkusili znanje tehnik, odpravili kakšno oviro v svojem umu.

Vadbena skupina

Ohranite svojo NLP formo, ohranite stike, spoznajte nove NLPjevce iz drugih skupin.

Pridružite se nam na mesečnih srečanjih NLP alumni, ki bo ravno tako nosil ime NLP s srcem. Vsem, ki ste hodili na NLP pri nas, se je NLP usidral in pokazal svojo koristnost in uporabnost. Res je! Precej vedenjskih vzorcev, ki vas niso podpirali, ste na treningih in coachingih spremenili, izvedba tehnik in uporaba modelov, pa sta veščini, ki ju je dobro uporabljati in vaditi. Tako se izboljšujete v uporabi NLP tehnik in spoznavate nove načine uporabe.

Kdaj?

Dobili se bomo enkrat na mesec, vsakič drug dan v tednu, saj je namen, da lahko vsi najdete čas in nas kdaj obiščete. Seveda, če se bo pokazalo, da je zanimanje dovolj veliko, bomo organizirali še kakšen termin.

Ura bo različna, trajalo bo vsaj dve šolski uri. Skoraj tako intenzivno, kot ste spomnite treningov ?.

Kako?

Vadbena skupina bo potekala v prostorih NLP centra v Mariboru ali preko aplikacije Zoom. V nadaljevanju bomo veseli, če nam sporočite svoje želje tudi udeleženci iz drugih krajev, Celja in okolice ter seveda Ljubljane. Če nas bo dovolj, se bomo organizirali tudi tam, možno pa je seveda tudi, da naredimo tudi kakšno online srečanje in tako nas boste lahko obiskali tudi tisti iz Izole, Škofje loke, Brežic in drugih krajev, iz katerih ste se pripeljali srčni NLPJevci.

Kaj prinesem zraven?

Seboj prinesete dobro voljo in nasmeh. Če boste imeli s tem težave, vam bomo oboje podarili tu. Poleg tega boste dobili še gradivo, kadar ga bomo potrebovali, na voljo pa vam je kotiček gostoljubnosti, da boste lahko poskrbeli tudi za svoja fiziološka stanja, ustrezno hidracijo in nivo glukoze.

Alumni NLP

Kaj? Vadbena skupina za vse, ki ste kdarkoli obiskovali NLP treninge

Kdaj? Vsakič drugi dan v tednu

Ura? 19.30 – 21.00

Kje? NLP center Maribor ali Zoom

Zakaj? Deljenje izkušenj, vzdrževanje stikov

OBVEZNE PRIJAVE!

Zakaj priti na Alumni srečanja?

  • Ponovno srečajte sošolke in sošolce z NLPja
  • Obudite znanje NLP tehnik
  • Spoznajte nova orodja
  • Znebite se še kakšnega izziva
  • Sklepajte nova poznanstva

Avatar